De juiste kwaliteit aarde voor uw tuinproject!

5
Sorteren op:

Big bag tuinaarde kopen, nu gratis thuisbezorgd!

Koop een big bag tuinaarde met gemak bij Tuincentrumgigant. 

 

Wat is tuinaarde?

Tuinaarde is een mengsel van compost, bladeren en schors. Dit biologische mengsel geeft een rijke en voedzame ondergrond voor planten of bodemverbetering. Tuinaarde wordt het meest gebruikt voor het aanvullen van tuinen of plantenbakken. De grond kan echter ook gebruikt worden voor het aanplanten van bomen, hagen en vaste planten.  

Voedingsstoffen: Onze biologische tuinaarde bevat een rijke mix van organisch materiaal zoals: compost, humus en verteerde plantenresten. Deze organische materialen zijn een natuurlijke bron van voedingsstoffen voor planten. Hiermee stimuleert u , een gezonde groei en bloei van uw planten.

Bodemstructuur: De organische materialen in biologische aarde helpen bij het verbeteren van de bodemstructuur. Zo bevordert het een goede drainage, een verbeterde beluchting en zorgt het ervoor dat water goed wordt vastgehouden. Hierdoor kunnen de wortels van uw planten makkelijk groeien en zich verspreiden.

Milieuvriendelijkheid: Het gebruik van biologische tuinaarde bevordert duurzaamheid in uw tuin.
Organisch materiaal bevat namelijk genoeg voedingsstoffen, waardoor chemisch materiaal overbodig wordt.

 

Hoeveel tuinaarde heb je nodig?

De hoeveelheid aarde die nodig is, verschilt per project. Om vast te stellen hoeveel tuinaarde u nodig heeft, gebruikt u de volgende berekening..

Lengte x breedte x hoogte

Voorbeeld: Een bloembak van 2 meter lang, 1 meter breed en 0,5 meter hoog vereist 1M3.

 

Wat is de inhoud en gewicht van een big bag tuinaarde?

Tuincentrumgigant biedt verschillende soorten aarde aan in een big bag. Een big bag bestaat uit 1M3, dat gelijk staat aan een 1 kuub tuinaarde.  Met 1 kuub aarde vult u ongeveer 13 kruiwagens.

Soorten aarde:

  • Tuinaarde
  • Biologische tuinaarde
  • Bemeste tuinaarde

 

Hoe ziet de levering eruit?

Levertijd van de bezorging?
Wij werken met een transporteur die de levering, binnen twee werkdagen, voor ons uitvoert. Onze transporteur werkt met een tracking systeem. Zo heeft u altijd inzicht in de bezorgtijden.

Niet thuis bij de levering?
Wanneer u niet thuis bent op het moment van de levering of u de levering bent vergeten, kunt u een nieuw levermoment inplannen via de website van onze transporteur. Bent u wederom niet thuis? Dan gaat de zending retour.

Hoe wordt het geleverd?
Big bags worden op een pallet geleverd. Onze transporteur beschikt over een elektrische pompkar. De big bag kan dus op alle toegankelijke plekken worden geleverd. Let op: De pompkar kan niet over grind, zand of andere zachte ondergronden. 

De levering wordt uitgevoerd met een vrachtwagen. Zorg dus dat de plaats van de levering goed bereikbaar is.

Waar leveren wij allemaal?
Wij bezorgen gratis ,binnen 2 werkdagen, door heel Nederland.  in onder andere: Utrecht, Amersfoort, Arnhem, Brabant, Groningen, Rotterdam, Amsterdam, Haarlem, Nijmegen, Den haag, Gouda, Eindhoven, Breda, Zwolle, Leiden, Maastricht & Tilburg


Gratis thuisbezorgd
Een big bag zand kopen? Waarom sjouwen? De big bags worden binnen twee dagen gratis thuisbezorgd.

 

Klantenservice Tuincentrumgigant

Bent u er niet uitgekomen of hebt u nog een vraag? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice! Onze klantenservice is 6 dagen per week bereikbaar.

Telefoon: 0594-641900

Adres: De Terp 2, 9363XG, Marum, Nederland 

Dagen: Openingstijden:
Maandag 13:30 -17:30
Dinsdag 09:30 - 17:30
Woensdag 09:30 - 17:30
Donderdag 09:30 - 17:30
Vrijdag 09:30 - 17:30
Zaterdag  09:00 - 17:30