COMPO SANA   Potgrond Terras- & Balkonplanten ca. 50% lichter 25L
Potgrond Terras- & Balkonplanten ca. 50% lichter 25L €13,95

COMPO SANA Potgrond Terras- & Balkonplanten ca. 50% lichter 25L

€13,95
Niet op voorraad
  • Gratis verzending!
  • Veilig achteraf betalen!
  • Levering binnen 1-8 werkdagen
Informatie

COMPO SANA Potgrond Terras- & Balkonplanten 50% Lichter is een gebruiksklaar substraat voor het planten en verpotten van balkon- en terrasplanten, maar ook van groenten, kruiden en kleinfruit in potten en bakken. De potgrond zorgt voor een krachtige groei, een prachtige bloei en een gezonde ontwikkeling van groenten en fruit.

Troeven :

  • Dankzij een zorgvuldige selectie van hoogwaardige turfsoorten met lage vochtigheidsgraad, weegt dit product tot 50% minder dan daarmee vergeleken universele potgronden.
  • Verrijkt met een meststof met langdurige werking tot 6 maanden. De planten krijgen gedurende 6 maanden alle belangrijke voedingsstoffen die nodig zijn voor een optimale ontwikkeling.
  • Verrijkt met perliet, vlokken van natuurlijk vulkaangesteente die de potgrond een losse, luchtige structuur geven.
  • Handige verpakking met handvat : de zak blijft rechtop staan wat het gebruik en de opslag van de potgrond vereenvoudigt

Tips :

  • Plant zomerbloeiers best na de IJsheiligen (midden mei) aan. Schenk daarbij bijzondere aandacht aan de plaatsing van de planten. De planten hebben namelijk verschillende wensen wat betreft standplaats.
  • Dit product is niet geschikt voor zuurminnende planten (rododendron, camelia, azalea), orchideeën of om in te zaaien.

Waarom kiezen voor COMPO SANA kwaliteitspotgrond?

COMPO heeft een compleet assortiment potgronden gelanceerd waarvan elke potgrond een specifieke samenstelling heeft die helemaal is afgestemd op de doelplant. Zo worden er meerdere ingrediënten gebruikt om een optimale ontwikkeling van de plant te garanderen.

Bovendien is COMPO lid van de stichting Responsibly Produced Peat. Zo worden zo veel mogelijk aangetaste veengronden ontgonnen om de natuurlijke veengronden van grote waarde in stand te houden. Op deze manier kunnen we de best mogelijke ontwikkeling na turfontginning garanderen, met voorkeur voor rehabilitatie. Tevens kunnen we zorgen voor een langdurige beschikbaarheid van een waardevol potgrondcomponent.