DCM Potgrond Olijven/Vijgen/Citrus 60 L
Potgrond Olijven/Vijgen/Citrus 60 L €21,99

DCM Potgrond Olijven/Vijgen/Citrus 60 L

Informatie

DCM Potgrond Olijven, Vijgen & Citrus

DCM Potgrond Olijven, Vijgen & Citrus behoud zijn luchtige structuur dankzij de toevoeging van puimsteen en  lava en zorgt zo voor het behoudt van gezonde wortels. De verhouding tussen lucht en vocht zal perfect geregeld worden. Deze potgrond is organisch bemest om uw olijven, vijgen en citrusvruchten alle nodige voedingsstoffen te geven. Deze potgrond is ook geschikt voor mediterrane planten zoals de orleander of datura. 

Waarom DCM Potgrond Olijven, Vijgen & Citrus

  • Deze DCM kwaliteitspotgrond is al organisch bemest voor 100 dagen, waardoor de potgrond jouw bloemplanten al vanaf de eerste dag flink laat groeien en bloeien. De meststof wordt geleidelijk afgegeven, naar de behoefte van de bloem of plant, en dat 100 dagen lang.
  • Deze DCM kwaliteitspotgrond heeft een BIO-label en is daarmee toegelaten voor gebruik in de biologische tuin- en landbouw. Er zijn dus geen chemische componenten of voedingselementen aan de potgrond toegevoegd.
  • De potgrond zal niet inkrimpen, want dankzij de weldoordachte samenstelling van hoogwaardige veensoorten beschikt elke potgrond over de juiste lucht-waterhuishouding.
  • Bij deze potgrond zijn bovendien specifieke extra grondstoffen toegevoegd zoals klei, puimsteen en kokosvezel, waardoor de plant zich nog beter voelt en heviger en langer zal bloeien.