Gardena Besproeiingscomputer Master
Besproeiingscomputer Master €99,99

Gardena Besproeiingscomputer Master

€99,99
Niet op voorraad
  • Voor vragen kunt u bellen!
  • Gratis verzending!
  • Veilig achteraf betalen!
  • Levering kan langer duren
Informatie

Met de GARDENA besproeiingscomputer Master kan de besproeiing bijzonder flexibel en individueel worden ingesteld. Er kunnen zes onafhankelijke schema’s worden gemaakt voor besproeiingsdoeleinden. De starttijd, duur en weekdagen van de besproeiing kunnen worden aangepast. Zeer flexibele schema’s kunnen worden ingesteld op basis van uw persoonlijke voorkeuren. Als het weer verandert, kan de duur van de bewatering centraal worden verlaagd in stappen van 10% of de besproeiing kan 1 tot 7 dagen worden gestopt tijdens een periode van slecht weer. De Water Control kan eenvoudig worden ingesteld met behulp van een draai- en drukschakelaar voor gegevensselectie en voor bevestiging. Als de besproeiing direct moet worden gestart, kan deze handmatig worden geactiveerd zonder de eenheid van de kraan te verwijderen of de instellingen te wijzigen. Een goed leesbaar lcd-scherm toont alle instellingen in één oogopslag. De weerbestendige bedieningseenheid kan worden verwijderd voor het uitvoeren van de instellingen. Met een optionele toetsenblokkering kan onbedoelde wijziging van de instellingen worden voorkomen. Het menu kan in 10 talen worden ingesteld. De Water Control werkt altijd betrouwbaar dankzij de technologie 'Safe stop'. Als de energieniveaus van de batterijen te laag zijn voor volledige regeling van een besproeiingsproces, wordt dit proces niet gestart. De weergave van het batterijniveau op het display laat ook zien wanneer de batterij vervangen moet worden. Het apparaat werkt op batterijen (niet inbegrepen) en is rechtstreeks op de kraan aan te sluiten.

- Voor waterkranen met 26,5 mm (G 3/4")- en 33,3 mm (G 1")-draad.
- Werkdruk 0,5 - 12 bar. 
- Besproeiingsduur instelbaar van 1 min. tot 4 uur, frequentie dagen van de week
- Werkt op 1x 9V Alkaline batterij (niet inbegrepen).

Optioneel te gebruiken in combinatie met:
- de GARDENA automatische waterverdeler (G1197) is afzonderlijke tijdregeling van maximaal zes verschillende aangesloten apparaten mogelijk.
- Bij aansluiting van de GARDENA bodemvochtigheidssensor (G1188) wordt de automatische besproeiing niet geactiveerd als de bodemvochtigheid toereikend is. Dit maakt een betere watervoorziening voor planten en een waterbesparende besproeiing mogelijk.