DCM Meststof Siertuin (10 kg) + gratis Mierenlokdoos!
Meststof Siertuin (10 kg) + gratis Mierenlokdoos! €30,50 €30,75

DCM Meststof Siertuin (10 kg) + gratis Mierenlokdoos!

Aanbieding!
Informatie

DCM Meststof Siertuin

Voor vitale planten die bestand zijn tegen ziekten en plagen en een uitstekende groei en uitbundige bloei gebruikt u DCM Meststof Siertuin. Dankzij haar doordachte samenstelling bevat deze meststof de juiste voedingselementen voor een evenwichtige groei en een uitbundige bloei. Deze voeding voor bloemen en planten bevat een hoge dosis kalium voor sterke planten. De magnesium die is toegevoegd zorgt voor de onmisbare fotosynthese bij groene bladeren. Zo kan u het hele seizoen van een prachtige tuin genieten. Lees hier meer.

Nu met gratis Mierenlokdoosjes!

Waarom DCM Meststof Siertuin:

DCM Organische Meststof voor de Siertuin biedt het grote voordeel dat de organische voedingselementen geleidelijk vrijgesteld worden volgens de behoefte van de plant. Zo krijgen de planten gedurende meer dan 100 dagen de juiste voeding voor een rustige groei zonder verbrandingsgevaar, en is het verlies aan voedingselementen door uitspoeling minimaal.

Bovendien wordt de organische stof in deze meststoffen door het bodemleven omgezet in humus en deze humus zorgt voor een kruimelige grondstructuur en een goed evenwicht tussen lucht en vocht in de bodem. Zo wordt een vlotte inworteling mogelijk en wordt de ontwikkeling van het bodemleven bevorderd.

Bij nieuwe aanplantingen mag DCM Meststof Siertuin, dankzij haar zachte werking, tot vlak vóór het planten gebruikt worden.

 

DCM Mierenlokdoos

Mierenlokdoos voor een efficiënte bestrijding van mieren in en rond gebouwen. De mieren nemen het lokaas mee naar het nest zodat de hele mierenpopulatie wordt bestreden.

Werkzame stof: spinosad