Voor een decoratieve en vruchtbare opvulling van uw tuin!

Het afdekmateriaal wat u gebruikt in uw tuin is net zo belangrijk als de grond waar de plant in staat. Tuincentrumgigant heeft alles om uw planten de beste zorg te bieden.
Lees meer

Potgrond

De grond waarin een plant groeit is net zo belangrijk als de plaats waar de plant staat. Het is dus belangrijk de juiste potgrond te kiezen. Wij hebben voor alle soorten planten de juiste soort potgrond.

De Ecoterra potgrond van DCM heeft specifieke soorten grond voor alle planten. Of u nu potgrond zoekt voor uw moestuin of potgrond voor de zomerbloeiers, de DCM potgrond kunt u altijd gebruiken.

 

Hydrokorrels

Door hydrokorrels te kopen zorgt voor een goede waterhuishouding in uw potplanten, zowel binnen als buiten. De hydrokorrel absorbeert overtollig water en voorkomt zo schade aan de wortels en aan de plant.

Bij ons vindt u een ruim assortiment DCM Hydrokorrels. Hydrokorrels van DCM zijn gebakken korrels van hoge kwaliteit. De zuivere klei heeft een grote absorberende kracht en is van nature slijtvast.

Afdekmaterialen

Niet alleen potgrond is belangrijk maar ook de afdekmaterialen die u gebruikt in uw tuin zijn van invloed op de gezondheid van uw planten. De afdekmaterialen zorgen er onder andere voor dat u minder onkruid in uw tuin krijgt. Daarnaast zorgt het er ook voor dat de planten goede voeding krijgen. De afdekmaterialen verteren en daar komen belangrijke voedingstoffen uit die de planten nodig hebben om te kunnen groeien.