Luxan Vogelpinnen 165 cm
Vogelpinnen 165 cm €27,99

Luxan Vogelpinnen 165 cm

Informatie

De P14 Vogelpinnen hebben een werende werking tegen duiven, eksters, kraaien, kauwen en andere vogels. De pinnen zijn gemaakt van roestvast staal en UV-bestendig polycarbonaat. 

Luxan vogelpinnen P14 is een ideaal systeem om oppervlakken, die duiven of andere vogels aantrekken, te beschermen. De toepassing kan plaatsvinden op vensterbanken, muurtjes, dakgoten, nokken, balustrades, monumenten en schoorstenen. Vogelpinnen voorkomen dat duiven of andere vogels kunnen landen op de genoemde plaatsen. Hierdoor vindt er geen vervuiling of nesteling plaats en is er geen geluidsoverlast. De vogelpinnen zijn eenvoudig te monteren en te plaatsen. Eenmaal geplaatst bieden de vogelpinnen een jarenlange bescherming. De aard van het materiaal is onopvallend zodat het zo min mogelijk als storen ervaren wordt ten aanzien van het visuele aspect van het object waar het op aangebracht wordt. Luxan Vogelpinnen P14 leveren geen gevaar op voor duiven of andere vogels die men wenst te weren. 

Gebruiksaanwijzing:

Reinig de ondergrond en maak deze stofvrij. Breng daarna een transparante lijmkits (siliconen) aan in de lijmgroef op de onderkant van de voet van de vogelpinnen. Plaats de vogelpinnen vervolgens op de ondergrond en druk ze licht aan, zodat de siliconenlijm een beetje door de opening vloeit. Indien gewenst kunnen de pinnen via de openingen extra vastgeschroefd worden.