DCM Potgrond Kamerplanten  (10 ltr)
Potgrond Kamerplanten (10 ltr) €13,49

DCM Potgrond Kamerplanten (10 ltr)

Informatie

DCM Potgrond Kamerplanten

DCM Potgrond Kamerplanten is de ideale potgrond voor uw voor uw kamerplanten. De lavakorrels in deze kwaliteitspotgrond houden de poriën in de potgrond open zodat deze zelfs na herhaaldelijk begieten zijn luchtige structuur behoudt. De optimale verhouding tussen water en lucht, nodig voor een gezonde groei, blijft op die manier gewaarborgd. Extra kokosvezels zorgen voor een egale verdeling van het aanwezige water in de potgrond. De potgrond is niet alleen het substraat waarin de kamerplanten wortelen, maar ook het reservoir voor water en voedingsstoffen. Deze voedingsstoffen moeten onafgebroken en vooral gelijkmatig vrijkomen. Daarom zijn aan DCM Potgrond Kamerplanten langwerkende , organische meststoffen toegevoegd. Zo bevat deze potgrond reeds een aangepaste basisvoeding voor 3 maanden. Lees hier meer.

Waarom DCM Potgrond Kamerplanten

  • Deze DCM kwaliteitspotgrond is al organisch bemest voor 100 dagen, waardoor de potgrond jouw bloemplanten al vanaf de eerste dag flink laat groeien en bloeien. De meststof wordt geleidelijk afgegeven, naar de behoefte van de bloem of plant, en dat 100 dagen lang.
  • Deze DCM kwaliteitspotgrond heeft een BIO-label en is daarmee toegelaten voor gebruik in de biologische tuin- en landbouw. Er zijn dus geen chemische componenten of voedingselementen aan de potgrond toegevoegd.
  • De potgrond zal niet inkrimpen, want dankzij de weldoordachte samenstelling van hoogwaardige veensoorten beschikt elke potgrond over de juiste lucht-waterhuishouding.
  • Bij deze potgrond zijn bovendien specifieke extra grondstoffen toegevoegd zoals lava en kokosvezel, waardoor de plant zich nog beter voelt en heviger en langer zal bloeien.
Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review