Echte kerstboom kopen

15
Haal de kerst in huis een koop een echte kerstboom bij Tuincentrumgigant. De kerstbomen zijn er in alle soorten en maten. Bestel de kerstboom online, dat scheelt u weer sjouwen!
Lees meer
Sorteren op:

Echte kerstboom 

Wilt u tijdens de kerstdagen genieten van een heerlijke dennengeur? Neem dan een echte kerstboom in huis. Er zijn veel verschillende soorten echte kerstbomen, zoals de Nordmann, Spar en de Omorika. De Nordmann is de populairste echte kerstboom soort. Dit komt voornamelijk door de vorm van de Nordmann kerstboom. Tuincentrumgigant levert echte gezaagde kerstbomen vanaf 125 cm tot wel 400 cm hoog. Kerstbomen in pot zijn verkrijgbaar van 125 cm tot maximaal 250 cm. Daardoor kunnen wij met zekerheid zeggen dat Tuincentrumgigant het uitgebreidste echte kerstbomen assortiment heeft van Nederland en België. 

Wist u dat een echte kerstboom veel voordelen heeft? De grootste en lekkerste voordeel van een echte kerstboom is de dennengeur. Daarnaast is een echte kerstboom heel duurzaam, omdat een echte kerstboom CO₂ uit de lucht haalt. 

Kerstboom met kluit 

Naast gezaagde kerstbomen heeft Tuincentrumgigant kerstbomen met kluit. Deze kerstbomen kunt u na de kerst in uw tuin planten, daardoor is een kerstboom met kluit de duurzaamste kerstboom. Wilt u de kerstboom na de kerst in uw tuin zetten? Kies dan voor een kleinere kerstboom tot ± 150 cm, omdat de kleinere kerstbomen in pot zijn gekweekt en dus al meer wortels heeft. Als u liever een hogere kerstboom heeft met kluit is dat mogelijk. Echter is de kans dat uw kerstboom het na de kerst niet overleeft groter. Wilt u dus veel jaren genieten van een kerstboom met kluit, dan kunt u het beste gaan voor een kerstboom tot 150 cm.

Nordmann kerstboom

De Nordmann kerstboom is de populairste echte kerstboom. Dit komt doordat er veel voordelen zijn aan een Nordmann. De belangrijkste voordeel is dat de Nordmann lang de naalden vasthoudt. Daarnaast heeft de Nordmann vaak een piramide model. Dit houdt in dat de kerstboom breed begint bij de vloer en smal eindigt bovenaan. Naast dat de kerstboom een mooie vorm heeft en de naalden lang vasthoudt, zijn de naalden van de Nordmann mooi glanzend, zacht en ruiken ze ook nog eens lekker. Bij Tuincentrumgigant bieden wij de Nordmann kerstboom aan met kluit, maar ook op stam. 

Kerstboom in pot 

Bent u op zoek naar een kerstboom in pot? Alle soorten kerstbomen van Tuincentrumgigant zijn ook te krijgen in pot. De hoogtes van kerstbomen in pot variëren van ± 100 cm tot maximaal 250 cm. Wilt u uw kerstboom in pot na de kerst in de tuin plaatsen? Zorg er dan voor dat u gaat voor een kerstboom tot maximaal ± 150 cm, omdat een hogere boom niet zoveel wortels heeft en dus de kans op overleven naar de kerst kleiner wordt. Een kerstboom in pot is een duurzame keuze, dit komt doordat u een kerstboom die in pot is gekweekt elk jaar weer opnieuw kan gebruiken. Daardoor hoeft u niet ieder jaar een nieuwe kerstboom te bestellen. 

Echte kerstboom gratis thuisbezorgd

Alle kerstbomen die u kopt bij Tuincentrumgigant worden gratis bij u thuisbezorgd! Zelfs als de boom 4 meter hoog is wordt de kerstboom gratis thuisbezorgd. De kerstbomen worden thuisbezorgd tot aan de deur. Daardoor hoeft u niet meer te sjouwen met uw kerstboom en houdt u een mooie schone auto zonder naalden. Ga daarom voor gemak en bestel een echte kerstboom bij Tuincentrumgigant en profiteer van gratis levering op elke kerstboom. De kerstboom wordt binnen 1 tot 3 werkdagen thuisbezorgd. Zorg ervoor dat u bij de levering thuis bent, zodat u de bezorger niet te lang vertraagd.

Kerstboom thuisbezorgen gratis | Tuincentrumgigant.nl

Echte kerstboom kopen

Wilt u een echte kerstboom kopen? Tuincentrumgigant heeft veel verschillende soorten kerstbomen, zoals een Nordmann, Spar en een Omorika. Naast de verschillende soorten biedt Tuincentrumgigant gezaagde kerstbomen aan, maar ook kerstbomen met kluit. Kortom, de beste echte kerstboom koopt u bij Tuincentrumgigant! 

Als u een echte kerstboom met stam heeft gekocht, zorg er dan ook voor dat u een kerstboomstandaard mee besteld. Deze kunt u vinden bij de bijbehorende producten of in de categorie kerstboomstandaarden.