Betaalmethoden

iDEAL

IDEAL is een betaalmethode waarmee consumenten online aankopen snel en veilig kunnen afrekenen in de vertrouwde internetbankieromgeving van de eigen bank. 
Om gebruik te maken van iDEAL hoeft u zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maakt u gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers, dan kunt u direct met iDEAL betalen. U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van uw eigen bank.
Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent.

 

MASTERCARD

Met de MasterCard creditcard kunt u bij meer dan 27 miljoen acceptatiepunten wereldwijd betalen. Allen al in Nederland kunt u op ruim 90.000 plaatsen terecht. Het is een van de meest veilige manieren van betalen. 
Ook bij ons mag deze optie dus niet ontbreken ;-)
U betaalt met uw MASTERCARD via een beveiligde verbinding (SSL).


VISA

Iedereen kent het merk Visa. Ongeveer een kwart miljard Europeanen heeft immers een Visa kaart. Een kaart die net als bij MASTERCARD bij duizenden acceptatiepunten en geldautomaten kan worden gebruikt.
Ook deze manier is een zeer veilige manier van betalen.
U betaalt met uw VISA via een beveiligde verbinding (SSL).

AfterPay

Klarna AfterPay is de meest nieuwe manier van betalen.
Met Klarna AfterPay betaal je achteraf, 14 dagen nadat je je bestelling ontvangen hebt. Zo betaal je alleen voor wat je wilt houden. Zodra je bestelling geleverd is, ontvang je van Klarna AfterPay een betaaloverzicht via e-mail. Het openstaande bedrag kun je direct met de betaalknop overmaken.