Voor de juiste waardes in de grond!

35
Sorteren op:

Welke bodemverbeteraar voor het gazon?

Voor het gazon kun je Vivimus Gazon gebruiken, deze bodemverbeteraar kun je gebruiken voor het herstellen en aanleggen van een nieuw gazon. Het zorgt voor een beter resultaat bij het doorzaaien, daarnaast wordt de bodemleven gestimuleerd. Vivimus gazon kun je kopen in zakken van 40ltr en in zakken van 60ltr.

Welke bodemverbeteraar voor in de moestuin?

Wil je de bodem verbeteren in de moestuin? Gebruik dan Vivimus Groenten & Fruit, dit zorg voor een humusrijke en luchtige grond. Deze aanplantgrond voor groenten & fruit kun je in de serre gebruiken, maar ook in de volle grond. Zorg bij het gebruiken van de bodemverbeteraar dat je de bestaande grond mengt met de Vivimus Groenten & Fruit. DCM Vivimus Groenten & Fruit is verkrijgbaar in zakken van 40ltr en 60ltr.

Welke bodemverbeteraar voor de beukenhaag?

Wil je een beukenhaag planten, maar weet je niet welke bodemverbeteraar je daar voor nodig hebt? Voor het planten van een beukenhaag kun je het beste Vivimus universeel gebruiken, deze aanplantgrond kun je gebruiken voor beukenhagen, bomen, struiken, buxus, taxus en sierheesters. Dit stimuleert de bodemleven en zorgt voor een sterke inworteling. DCM Vivimus Universeel is verkrijgbaar in zakken van 20ltr, 40ltr en 60ltr.