Big bag Bemeste Tuinaarde (1M3) - incl. bezorging
Big bag Bemeste Tuinaarde (1M3) - incl. bezorging €149,95

Big bag Bemeste Tuinaarde (1M3) - incl. bezorging

€149,95
Op voorraad
  • Gratis verzending!
  • Veilig achteraf betalen!
  • Levering binnen 1-3 werkdagen
Informatie

Big bag Bemeste Tuinaarde:

Onze tuinaarde is 100% milieuvriendelijk geproduceerd, dit houdt in dat er alleen organische materialen, zoals bladeren schors en compost voor zijn gebruikt, dus er zijn geen extra middelen voor gebruikt.

Wat zijn de voordelen van bemeste tuinaarde?

Er zijn veel voordelen aan bemeste tuinaarde, maar de 4 belangrijkste voordelen zijn de rijke hoeveelheid aan voedingsstoffen, organische materialen, de bodemstructuur en het goede bodemleven. 

Rijk aan voeding: 

  • De tuinaarde is rijk aan voeding zo bevat het onder andere stikstof, fosfor en kalium. Dit zorgt ervoor dat uw planten een goede start hebben, daarnaast zorgt het voor een gezonde groei van uw planten!

Organische materialen:

  • De tuinaarde bestaat uit compost, bladeren en schors. Dit wordt uiteindelijk gecomposteerd en zorgt voor een rijke en voedzame grond

Bodemstructuur:

  • De bodemstructuur van deze aarde is luchtig en houdt water vast, dit zorgt ervoor dat het bodemleven beter wordt en de planten een betere wortelgroei hebben.

Bodemleven (Micro-organismen):

  • De grond bevat kleine levende wezentjes (micro-organismen), zoals bacteriën, schimmels en andere nuttige organismen. Dit zorgt ervoor dat de grond sneller composteert, daarnaast maken ze voedingsstoffen vrij die planten vervolgens kunnen gebruiken om te groeien. 

Waar kan ik bemeste tuinaarde voor toepassen?

Bemeste tuinaarde kun je voor veel dingen toepassen, zoals voor het ophogen van de borders, vullen van de plantenbakken en voor in de moestuin.

Ophogen of aanvullen van de borders:

  • Onze grond kun je goed gebruiken voor het aanvullen en ophogen van een border, doordat onze aarde rijk aan voedingsstoffen is, groeien de planten beter en kunnen ze snel inwortelen. 

Ophogen of aanvullen van de moestuin:

  • De aarde van ons bevat veel voedingstoffen, hierdoor hebben de planten in je moestuin een goede start bij het in wortelen. Daarnaast biedt het voeding voor de langere tijd, daardoor kunnen je groentes en fruit lang en gezond blijven groeien.

Plantenbakken vullen:

  • Onze bemeste tuinaarde is geschikt voor het vullen van plantenbakken, door de grote hoeveelheid voedingsstoffen kunnen de planten snel groeien en langdurig bloeien. 

Waarom is onze grond milieuvriendelijk? 

De aarde van Tuincentrumgigant is 100% milieuvriendelijk, omdat de aarde bij ons bestaat uit restmaterialen, zoals bladeren, planten, gras en schors. Dit komt allemaal bij elkaar op één hoop en na een lange tijd wachten is het gecomposteerd. Dan gaan wij de grond zeven, dus halen wij alle overige materialen, zoals takjes eruit. Zo wordt het uiteindelijk schone grond zonder andere troep erin.  

Specificaties: 

Inhoud: 1M3 (kuub)

Afmeting: 1x1x1mtr 

Levering: Op pallet

 

De big bag tuinaarde wordt gratis geleverd door heel Nederland bij jou op de locatie! 

Heeft u veel Tuinaarde nodig? Bel dan gerust om te kijken wat wij u kunnen bieden!

 

LET OP! Dit product kan niet worden geretourneerd!

 

Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review