DCM Complete najaar bemesting! Kalk 2kg + Gazonmeststof najaar 1,5kg (25M2)
Complete najaar bemesting! Kalk 2kg + Gazonmeststof najaar 1,5kg (25M2) €29,99 €34,74

DCM Complete najaar bemesting! Kalk 2kg + Gazonmeststof najaar 1,5kg (25M2)

Aanbieding!
Informatie

DCM Groen-Kalk®

DCM Groen-kalk® is een unieke snelwerkende en langdurig werkende kalk met het beste resultaat voor uw gazon en siertuin! DCM Groen-kalk® creëert de ideale zuurgraad, waardoor de plantwortels alle aanwezige voedingstoffen goed kunnen opnemen. Daarnaast zorgt een goede zuurtegraad ervoor dat mossen en onkruiden weinig kans krijgen. Want ja, die groeien graag op gronden met een slechte zuurtegraad. Het gebruik van DCM Groen-Kalk® voorkomt:

  • Een verminderde opname van de aanwezige voedingsstoffen
  • Een minder actief bodemleven
  • Het onvoldoende dichtgroeien van graszoden
  • Snel ontstaan van mos groei

Door de 15% toegevoegde magnesium – verkregen uit natuurlijke bronnen- krijgen het gras en bladeren bovendien een frisgroene kleur. Zo voorkomt u die bleke gele kleur!

Zo is DCM Groen-Kalk® de sleutel voor een gezond groen gazon. 

Waarom is DCM Groen-Kalk de beste snelwerkende kalkkorrel?

  • De korrel is uniek met een uniforme en lagere hardheid voor een snelle en gelijkmatige pH-verhogende werking. Onderzoek bewijst het. DCM Groen-Kalk® geeft het beste resultaat!
  • Is zeer makkelijk en snel strooi baar, zowel met de hand als de meststofstrooier

Tip: Strooi ook eens kalk in november. Bodems verzuren van nature veel gedurende de zware wintermaanden. Door DCM Groen-kalk® in november te strooien voorkomt u een zware daling van de zuurtegraad. Door de calcium in DCM Groen-Kalk® blijven de celwanden sterk en stevig waardoor ze ook in de winter alle aanwezige voedingsstoffen goed opnemen.

DCM Organische Gazonmeststof voor het Najaar

DCM Organische Gazonmeststof Najaar is de gazonvoeding die speciaal is afgestemd voor een ijzersterk gazon in het najaar en gedurende de winterperiode. Want ook dan kunt u het gazon wel degelijk diepgroen houden. DCM Organische Gazonmeststof voor het Najaar bevat:

  • Een hoog gehalte aan kalium voor een sterke en dichte grasmat die goed bestand is tegen vorst en betreding.
  • Door de dichte grasmat krijgt mos geen kans.
  • Magnesium en ijzer voor een blijvende diepgroene graskleur de hele winter door.

Waarom DCM Organische Gazonmeststof Najaar?

Door deze meststof te gebruiken geef je het gazon voldoende voeding en weerstand tegen de zware en gure herfstomstandigheden. En met deze voeding komt hij zelfs de winter uitstekend door. Door de voeding blijft de grasmat compact en geeft zo eveneens mos groei geen kans. 

Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review