Bodemverbeteraar Rhododendron-Hortensia-Azalea 40 L
Bodemverbeteraar Rhododendron-Hortensia-Azalea 40 L €14,50

Bodemverbeteraar Rhododendron-Hortensia-Azalea 40 L

€14,50
Op voorraad
  • Gratis verzending!
  • Veilig achteraf betalen!
  • Levering binnen 1-3 werkdagen
Informatie

COMPO SANA Bodemverbeteraar Rododendron – Hortensia – Azalea is een kwaliteitsproduct voor planten die een lage zuurtegraad nodig hebben. Het substraat garandeert een goede plantenontwikkeling, stevige wortels en een uitgebalanceerde voeding.

Troeven :

  • Verrijkt met een meststof met lange werking van 100 dagen
  • Met aangepaste zuurtegraad voor zuurminnende planten die kalk schuwen

Tip :

De ideale aanplantingsperiode van heideplanten ligt tussen maart en mei en tussen september en november (vermijd periodes van vorst, sneeuw of extreme warmte).

Waarom kiezen voor COMPO SANA kwaliteitspotgrond?

  • COMPO heeft een compleet assortiment potgronden gelanceerd waarvan elke potgrond een specifieke samenstelling heeft die helemaal is afgestemd op de doelplant. Zo worden er meerdere ingrediënten gebruikt om een optimale ontwikkeling van de plant te garanderen.

COMPO is lid van de stichting Responsibly Produced Peat. Zo worden zo veel mogelijk aangetaste veengronden ontgonnen om de natuurlijke veengronden van grote waarde in stand te houden. Op deze manier kunnen we de best mogelijke ontwikkeling na turfontginning garanderen, met voorkeur voor rehabilitatie. Tevens kunnen we zorgen voor een langdurige beschikbaarheid van een waardevol potgrondcomponent.

Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review