DCM Groenkalk (2 kg)
Groenkalk (2 kg) €16,75

DCM Groenkalk (2 kg)

Informatie

DCM Groen-Kalk®

DCM Groen-kalk® is een unieke snelwerkende en langdurig werkende kalk met het beste resultaat voor uw gazon en siertuin! DCM Groen-kalk® creëert de ideale zuurgraad, waardoor de plantwortels alle aanwezige voedingstoffen goed kunnen opnemen. Daarnaast zorgt een goede zuurtegraad ervoor dat mossen en onkruiden weinig kans krijgen. Want ja, die groeien graag op gronden met een slechte zuurtegraad. Het gebruik van DCM Groen-Kalk® voorkomt:

  • Een verminderde opname van de aanwezige voedingsstoffen
  • Een minder actief bodemleven
  • Het onvoldoende dichtgroeien van graszoden
  • Snel ontstaan van mos groei

Door de 15% toegevoegde magnesium – verkregen uit natuurlijke bronnen- krijgen het gras en bladeren bovendien een frisgroene kleur. Zo voorkomt u die bleke gele kleur!

Zo is DCM Groen-Kalk® de sleutel voor een gezond groen gazon. Lees hier meer.

Waarom is DCM Groen-Kalk de beste snelwerkende kalkkorrel?

  • De korrel is uniek met een uniforme en lagere hardheid voor een snelle en gelijkmatige pH-verhogende werking. Onderzoek bewijst het. DCM Groen-Kalk® geeft het beste resultaat!
  • Is zeer makkelijk en snel strooi baar, zowel met de hand als de meststofstrooier

Tip: Strooi ook eens kalk in november. Bodems verzuren van nature veel gedurende de zware wintermaanden. Door DCM Groen-kalk® in november te strooien voorkomt u een zware daling van de zuurtegraad. Door de calcium in DCM Groen-Kalk® blijven de celwanden sterk en stevig waardoor ze ook in de winter alle aanwezige voedingsstoffen goed opnemen.

Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review