DCM Kwekerspotgrond (30 ltr)
Kwekerspotgrond (30 ltr) €16,75

DCM Kwekerspotgrond (30 ltr)

Informatie

DCM Professionele Kwekerspotgrond

DCM Professionele Kwekerspotgrond combineert het beste van het beste voor u en uw planten. Het bevat perliet en kokos voor een langdurige en luchtige structuur en goede drainage. En dankzij de toevoeging van lavameel en zeewierkalk is deze potgrond rijk aan natuurlijke mineralen en sporenelementen, een ware bron van vitamines voor sterke en gezonde planten. Bovendien is DCM Professionele Kwekerspotgrond de enige potgrond met gegarandeerd 150 dagen voeding. Hij is ideaal voor het in-en verpotten van uw groenten, éénjarige planten (geraniums, surfinia’s,…) en kamerplanten. Lees hier meer.

Waarom DCM Professionele Kwekerspotgrond

  • Deze DCM kwaliteitspotgrond is al organisch bemest voor 100 dagen, waardoor de potgrond jouw bloemplanten al vanaf de eerste dag flink laat groeien en bloeien. De meststof wordt geleidelijk afgegeven, naar de behoefte van de bloem of plant, en dat 100 dagen lang.
  • De potgrond zal niet inkrimpen, want dankzij de weldoordachte samenstelling van hoogwaardige veensoorten beschikt elke potgrond over de juiste lucht-waterhuishouding.
  • Bij deze potgrond zijn bovendien specifieke extra grondstoffen toegevoegd zoals kokos, perliet, lavameel en zeewierkalk, waardoor de plant je minder gietbeurten hoeft te geven.