DCM Meststof Clematis & Klimplanten (1,5KG)
Meststof Clematis & Klimplanten (1,5KG) €15,95

DCM Meststof Clematis & Klimplanten (1,5KG)

Informatie

DCM Meststof Clematis & Klimplanten

De clematis verbruikt een hoop voeding door zijn enorme en weelderige groei. Een bom aan kleur, maar hiervoor is wel voldoende voeding nodig. DCM Meststof Clematis & Klimplanten is een organische, langwerkende meststof met een hoog gehalte aan kalium t voor sterke, uitbundig bloeiende planten en intense bloemkleuren.

Deze organische meststof voor clematis & klimplanten is ook geschikt voor andere bloeiende en groene klimplanten zoals kamperfoelie, passiflora, blauwe regen, klimop. Ze kan vanaf maart worden toegepast. Lees hier meer.

 

 

Waarom DCM Meststof Clematis & Klimplanten

DCM Organische Meststof Clematis & Klimplanten biedt het grote voordeel dat de organische voedingselementen geleidelijk vrijgesteld worden volgens de behoefte van de plant. Zo krijgen de planten gedurende meer dan 100 dagen de juiste voeding voor een rustige groei zonder verbrandingsgevaar, en is het verlies aan voedingselementen door uitspoeling minimaal.

Bovendien wordt de organische stof in deze meststoffen door het bodemleven omgezet in humus en deze humus zorgt voor een kruimelige grondstructuur en een goed evenwicht tussen lucht en vocht in de bodem. Zo wordt een vlotte inworteling mogelijk en wordt de ontwikkeling van het bodemleven bevorderd.