DCM Meststof Hortensia met blauwmaker(1,5 KG)
Meststof Hortensia met blauwmaker(1,5 KG) €17,95

DCM Meststof Hortensia met blauwmaker(1,5 KG)

Informatie

DCM Meststof Hortensia’s met blauwmaker

DCM Meststof met blauwmaker voor Hortensia’s is de complete oplossing om hortensia’s weer snel terug blauw te krijgen. Het Aluin dat is toegevoegd aan de voeding zal oplossen in zure bodems en geeft u op het juiste moment de blauwe kleur terug. Het geheim is makkelijk ontrafelt!. De meststof bevat bovendien veel kalium en magnesium voor levendige, uitbundig bloeiende bloemen. Lees hier meer.

Waarom DCM Meststof met blauwmaker voor Hortensia’s

Hortensia’s die ooit blauw waren kunnen door de bodem en een ijzertekort veranderen van kleur. Maar u heeft ze toch gekocht omdat ze zo mooi blauw waren. DCM Organische Meststof met blauwmaker voor Hortensia’s biedt het grote voordeel het de plant voedt en tegelijkertijd razendsnel weer blauw maakt dankzij de bijgevoegde aluin.

Bovendien wordt de organische stof in deze meststoffen door het bodemleven omgezet in humus en deze humus zorgt voor een kruimelige grondstructuur en een goed evenwicht tussen lucht en vocht in de bodem. Zo wordt een vlotte inworteling mogelijk en wordt de ontwikkeling van het bodemleven bevorderd.

Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review