DCM Microkalk Plus (4 kg)
Microkalk Plus (4 kg) €18,75

DCM Microkalk Plus (4 kg)

Informatie

DCM Microkalk Plus

DCM Microkalk Plus bevat al nuttige bacteriën, waardoor het verteringsproces van afgestorven mos, maairesten en dode materialen, al begint bij het strooien van deze kalk. Zo heeft u vanaf de start al een behoorlijk verminderde viltlaag. Dit maakt het verticuteerwerk een stuk minder zwaar. Of wilt u helemaal niet meer verticuteren, strooi dan vervolgens geen gewone gazonmeststof maar DCM Microgazon Plus. Lees hier meer.

DCM Microkalk Plus® is een unieke snelwerkende en langdurig werkende gazonkalk met het beste resultaat voor uw gazon! Het creëert de ideale zuurgraad, waardoor de plantwortels alle aanwezige voedingstoffen goed kunnen opnemen. Daarnaast zorgt een goede zuurtegraad ervoor dat mossen en onkruiden weinig kans krijgen. Want ja, die groeien graag op gronden met een slechte zuurtegraad. Het gebruik van DCM Microkalk Plus voorkomt:

  • Een verminderde opname van de aanwezige voedingsstoffen
  • Een minder actief bodemleven
  • Het onvoldoende dichtgroeien van graszoden
  • Snel ontstaan van mos groei

Door de 15% toegevoegde magnesium – verkregen uit natuurlijke bronnen- krijgen het gras Zo voorkomt u die bleke gele kleur!

Tip: Strooi ook eens kalk in november. Bodems verzuren van nature veel gedurende de zware wintermaanden. Door DCM Microkalk Plus in november te strooien voorkomt u een zware daling van de zuurtegraad. Door de calcium in DCM Microkalk Plus blijven de celwanden sterk en stevig waardoor ze ook in de winter alle aanwezige voedingsstoffen goed opnemen.

Dosering: 0,8 - 1,2 kg / 10 m²

Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review