DCM Potgrond Aquaterra (30 ltr)
Potgrond Aquaterra (30 ltr) €17,99

DCM Potgrond Aquaterra (30 ltr)

Informatie

DCM Potgrond Aquaterra®

50% minder water geven. Ja het kan echt met  DCM Potgrond Aquaterra®. Dankzij de unieke toevoeging van waterkristallen in deze potgrond is het mogelijk om het aantal gietbeurten te halveren en heel wat tijd, water en geld te sparen. Dankzij DCM Potgrond Aquaterra® krijgen uw planten op elk moment de juiste hoeveelheid vocht voor een evenwichtige, gelijkmatige groei en een mooiere bloei zonder droogtestress. Deze potgrond is ideaal geschikt voor bloembakken met bloeiende planten, terrasplanten, hanging baskets, kamerplanten en alle soorten bloemen en sierplanten in potten en bakken. Lees hier meer.

Waarom DCM Potgrond Aquaterra®

  • Deze DCM kwaliteitspotgrond is al organisch bemest voor 100 dagen, waardoor de potgrond jouw bloemplanten al vanaf de eerste dag flink laat groeien en bloeien. De meststof wordt geleidelijk afgegeven, naar de behoefte van de bloem of plant, en dat 100 dagen lang.
  • Deze DCM kwaliteitspotgrond heeft een BIO-label en is daarmee toegelaten voor gebruik in de biologische tuin- en landbouw. Er zijn dus geen chemische componenten of voedingselementen aan de potgrond toegevoegd.
  • De potgrond zal niet inkrimpen, want dankzij de weldoordachte samenstelling van hoogwaardige veensoorten beschikt elke potgrond over de juiste lucht-waterhuishouding.
  • Bij deze potgrond zijn bovendien specifieke extra grondstoffen toegevoegd zoals klei en waterkristallen, waardoor de plant zich nog beter voelt en heviger en langer zal bloeien.

Wat zijn waterabsorberende polymeren?

Waterabsorberende polymeren hebben de speciale eigenschap om meer dan 100 keer hun eigen gewicht aan water en daarin opgeloste voedingsstoffen tijdelijk te kunnen vasthouden in afwachting van opname door de plant. Wanneer het gehalte aan vocht en voedingsstoffen in de potgrond afneemt door verdamping en opname door de plant, stellen de polymeren het geabsorbeerde water met voedingsstoffen opnieuw ter beschikking van de plant.

Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review