DCM Potgrond Cactussen & Vetplanten (2,5 ltr)
Potgrond Cactussen & Vetplanten (2,5 ltr) €12,49

DCM Potgrond Cactussen & Vetplanten (2,5 ltr)

Informatie

DCM Potgrond Cactussen & Vetplanten

DCM Potgrond Cactussen & Vetplanten behoud zijn luchtige structuur dankzij de toevoeging van lava en zorgt zo voor het behoud van gezonde wortels en een goede drainage. En dat is belangrijk, want cactussen, vet- en rotsplanten houden niet van natte wortels, dus een gewone potgrond volstaat niet. De verhouding tussen lucht en vocht zal perfect geregeld worden. Deze potgrond is organisch bemest om planten alle nodige voedingsstoffen te geven.

De potgrond is niet alleen het substraat waarin de cactussen, vet- en rotsplanten wortelen, maar ook het reservoir voor water en voedingsstoffen. Deze voedingsstoffen moeten onafgebroken en vooral gelijkmatig vrijkomen. Lees hier meer.

 

 

Waarom DCM Cactussen & Vetplanten

  • Deze DCM kwaliteitspotgrond is al organisch bemest voor 100 dagen, waardoor de potgrond jouw bloemplanten al vanaf de eerste dag flink laat groeien en bloeien. De meststof wordt geleidelijk afgegeven, naar de behoefte van de bloem of plant, en dat 100 dagen lang.
  • Deze DCM kwaliteitspotgrond heeft een BIO-label en is daarmee toegelaten voor gebruik in de biologische tuin- en landbouw. Er zijn dus geen chemische componenten of voedingselementen aan de potgrond toegevoegd.
  • De potgrond zal niet inkrimpen, want dankzij de weldoordachte samenstelling van hoogwaardige veensoorten beschikt elke potgrond over de juiste lucht-waterhuishouding.
  • Bij deze potgrond zijn bovendien specifieke extra grondstoffen toegevoegd zoals lava, waardoor de plant zich nog beter voelt en heviger en langer zal bloeien.