DCM Potgrond Geraniums & Bloeiende planten (60 ltr)
Potgrond Geraniums & Bloeiende planten (60 ltr) €20,99

DCM Potgrond Geraniums & Bloeiende planten (60 ltr)

Informatie

DCM Potgrond Geraniums & Bloeiende Planten

DCM Potgrond Geraniums & Bloeiende Planten is hét substraat voor het opvullen van bloembakken met geraniums en allerlei zomerbloeiers. Deze potgrond werd eveneens organisch bemest voor minstens 100 dagen en bevat extra klei om water en voedingselementen beter vast te houden. Lees hier meer.

Waarom DCM Potgrond Geraniums & Bloeiende Planten

  • Deze DCM kwaliteitspotgrond is al organisch bemest voor 100 dagen, waardoor de potgrond jouw bloemplanten al vanaf de eerste dag flink laat groeien en bloeien. De meststof wordt geleidelijk afgegeven, naar de behoefte van de bloem of plant, en dat 100 dagen lang.
  • Deze DCM kwaliteitspotgrond heeft een BIO-label en is daarmee toegelaten voor gebruik in de biologische tuin- en landbouw. Er zijn dus geen chemische componenten of voedingselementen aan de potgrond toegevoegd.
  • De potgrond zal niet inkrimpen, want dankzij de weldoordachte samenstelling van hoogwaardige veensoorten beschikt elke potgrond over de juiste lucht-waterhuishouding.

Bij deze potgrond zijn bovendien specifieke extra grondstoffen toegevoegd zoals klei, waardoor de plant zich nog beter voelt en heviger en langer zal bloeien.

Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review