DCM Potgrond Orchideeën (2,5 ltr)
Potgrond Orchideeën (2,5 ltr) €11,99

DCM Potgrond Orchideeën (2,5 ltr)

Informatie

DCM Potgrond Orchideeën

Orchideeën hebben immers tere wortels, die slechts groeien in een uiterst luchtige en goed drainerende potgrond. DCM Potgrond Orchideeën bevat stukjes schors en grove veenbrokjes die hem extra luchtig maken, zodat wortelrot geen kans krijgt. Bovendien bevat deze potgrond een organische basisvoeding voor 100 dagen.

De potgrond is niet alleen het substraat waarin de orchidee wortelt, maar ook het reservoir voor water en voedingsstoffen. Deze voedingsstoffen moeten onafgebroken en vooral gelijkmatig vrijkomen. Lees hier meer.

Waarom DCM PotgrondOrchideeën

  • Deze DCM kwaliteitspotgrond is al organisch bemest voor 100 dagen, waardoor de potgrond jouw bloemplanten al vanaf de eerste dag flink laat groeien en bloeien. De meststof wordt geleidelijk afgegeven, naar de behoefte van de bloem of plant, en dat 100 dagen lang.
  • Deze DCM kwaliteitspotgrond heeft een BIO-label en is daarmee toegelaten voor gebruik in de biologische tuin- en landbouw. Er zijn dus geen chemische componenten of voedingselementen aan de potgrond toegevoegd.
  • De potgrond zal niet inkrimpen, want dankzij de weldoordachte samenstelling van hoogwaardige veensoorten beschikt elke potgrond over de juiste lucht-waterhuishouding.
Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review