DCM Potgrond Terras- & Mediterrane planten (30 ltr)
Potgrond Terras- & Mediterrane planten (30 ltr) €14,99

DCM Potgrond Terras- & Mediterrane planten (30 ltr)

Informatie

DCM Potgrond Terrasplanten & Mediterrane Planten

DCM Potgrond Terrasplanten & Mediterrane Planten behoud zijn luchtige structuur dankzij de toevoeging van lava en zorgt zo voor het behoudt van gezonde wortels. De verhouding tussen lucht en vocht zal perfect geregeld worden. Deze potgrond is organisch bemest om alle terrasplanten en mediterrane planten (laurier, abutilion etc.) de beste bodem te geven met de juiste voeding. Lees meer hier.

Waarom DCM Potgrond Terrasplanten & Mediterrane Planten

  • Deze DCM kwaliteitspotgrond is al organisch bemest voor 100 dagen, waardoor de potgrond jouw bloemplanten al vanaf de eerste dag flink laat groeien en bloeien. De meststof wordt geleidelijk afgegeven, naar de behoefte van de bloem of plant, en dat 100 dagen lang.
  • Deze DCM kwaliteitspotgrond heeft een BIO-label en is daarmee toegelaten voor gebruik in de biologische tuin- en landbouw. Er zijn dus geen chemische componenten of voedingselementen aan de potgrond toegevoegd.
  • De potgrond zal niet inkrimpen, want dankzij de weldoordachte samenstelling van hoogwaardige veensoorten beschikt elke potgrond over de juiste lucht-waterhuishouding.
  • Bij deze potgrond zijn bovendien specifieke extra grondstoffen toegevoegd zoals lava, waardoor de plant zich nog beter voelt en heviger en langer zal bloeien.
Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review