DCM Potgrond Zaaien & Stekken  60 L
Potgrond Zaaien & Stekken 60 L €23,99

DCM Potgrond Zaaien & Stekken 60 L

Informatie

DCM Potgrond Zaaien & Stekken

DCM Zaaien & Stekken heeft een extra fijne textuur en een ideaal evenwicht tussen lucht en vocht maken de DCM Potgrond Zaaien & Stekken het substraat bij uitstek voor een snelle inworteling en een goede kieming van uw zaden en stekken. Kant en klaar voor gebruik.

Met extra bemesting

Deze potgrond bevat een aangepaste bemesting die u een gelijkmatige opkomst en een gezonde groei van de jonge zaailingen garandeert. 

Ook geschikt voor zaaibakjes

In het vroege voorjaar kunt u er zaaibakjes mee vullen. Zowel voor kolen, slasoorten, selderij, tomaten, prei, pompoenen en paprika’s, als alle andere groenten is DCM Potgrond Zaaien & Stekken het perfecte zaaimedium. In het uitgebalanceerde potgrondmengsel zullen ook het doorgaans moeilijk kiemende peterseliezaad en allerhande kruiden zoals basilicum vlot kiemen. 

Waarom DCM Potgrond Zaaien & Stekken

  • Deze DCM kwaliteitspotgrond is al organisch bemest voor 100 dagen, waardoor de potgrond jouw stekken al vanaf de eerste dag flink laat groeien en bloeien. De meststof wordt geleidelijk afgegeven, naar de behoefte van de stek, en dat 100 dagen lang.
  • Deze DCM kwaliteitspotgrond heeft een BIO-label en is daarmee toegelaten voor gebruik in de biologische tuin- en landbouw. Er zijn dus geen chemische componenten of voedingselementen aan de potgrond toegevoegd.
  • De potgrond zal niet inkrimpen, want dankzij de weldoordachte samenstelling van hoogwaardige veensoorten beschikt elke potgrond over de juiste lucht-waterhuishouding.
  • Bij deze potgrond zijn bovendien specifieke extra grondstoffen toegevoegd zoals lavakorrels, waardoor de plant zich nog beter voelt beter zal kiemen en groeien.
Reviews
10 / 10
Klaas 15 Februari 2024

kan er in stekken dus is goed