DCM Vivimus® Rozen & Bloemen 40l
Vivimus® Rozen & Bloemen 40l €16,49

DCM Vivimus® Rozen & Bloemen 40l

€16,49
Op voorraad
  • Voor vragen kunt u bellen!
  • Gratis verzending!
  • Veilig achteraf betalen!
  • Levering binnen 1-2 werkdagen
Informatie

DCM Vivimus® Rozen & Bloemen

DCM Vivimus® Rozen & Bloemen is dé beste bodemverbeteraar voor een succesvolle aanplant van alle soorten rozen, stamrozen, struikrozen, klimrozen etc. De organische stof in DCM Vivimus® Rozen & Bloemen stimuleert de wortelvorming en plantengroei flink. En een goed ontwikkeld wortelstelsel is juist bij rozen erg essentieel voor een goede groei. Wortels groeien sneller en beter en dat resulteert in een betere groei en bloei boven de grond. Groter en mooier! En dat is wat je uiteindelijk wilt! Lees hier meer.

DCM Vivimus® Rozen & Bloemen zorgt voor een luchtige en kruimelige bodemstructuur en creëert een ideale verhouding tussen lucht en vocht in de bodem zodat de wortels zich op een gezonde manier ontwikkelen en vlot voedingselementen kunnen opnemen. DCM Vivimus® Rozen & Bloemen werkt ook prima voor zware gronden en lichte gronden:

  • Zware gronden: verbetering van de drainage zodat het water beter wegvloeit
  • Lichte gronden: verbetering van de structuur door de inbreng van humus

Tip 1: Door jaarlijks een laag van enkele centimeter DCM Vivimus® Rozen & Bloemen in de toplaag van de bodem te mengen, behoudt de grond een optimale zuurtegraad en structuur voor uw zuurminnende planten en droogt hij minder snel uit. Zorg ervoor dat u de wortels van de planten niet beschadigt bij het inmengen.

Tip 2: Plant rozen op een zonnige standplaats zodat ze kunnen genieten van elk sprankje licht en zorg voor voldoende beschutting tegen kille wind.