Echte kerstboom in pot 150-175cm 'Picea Omorika'
Echte kerstboom in pot 150-175cm 'Picea Omorika' €52,99

Echte kerstboom in pot 150-175cm 'Picea Omorika'

€52,99
Op voorraad
  • Gratis verzending!
  • Veilig achteraf betalen!
  • Levering binnen 1-3 werkdagen
Informatie

Picea Omorika

Op zoek naar de perfecte kerstboom om je feestdagen extra speciaal te maken? Kies dan voor de betoverende Picea Omorika, de ultieme kerstboom die je huis zal transformeren in een winterwonderland! Met zijn elegante en slanke vorm is de Picea Omorika de belichaming van klassieke kerstsfeer en adembenemende schoonheid.

De Picea Omorika, ook wel bekend als de Servische spar, onderscheidt zich met zijn prachtige donkergroene naalden en slanke takken die zorgvuldig zijn gerangschikt om je kerstversiering perfect te ondersteunen. Deze boom is ideaal voor iedereen die op zoek is naar een kerstboom met een onderscheidende uitstraling.

De Picea Omorika is niet alleen visueel aantrekkelijk, maar heeft ook een heerlijke natuurlijke geur die je huis zal vullen met de geest van de feestdagen. Dankzij zijn uitstekende naaldretentie zal deze kerstboom er de hele feestperiode fris en levendig uitzien, zonder al te veel naaldverlies.

Deze prachtige kerstboom is verkrijgbaar in verschillende maten, zodat je de perfecte boom kunt kiezen die bij je ruimte past. Of je nu een knus appartement hebt of een ruime woonkamer, de Picea Omorika past zich moeiteloos aan en brengt de kerstgeest in elke hoek van je huis.

Laat de magie van de feestdagen tot leven komen met de Picea Omorika kerstboom. Bestel nu en creëer een kerstsfeer die iedereen zich zal herinneren. Maak van je huis het stralende middelpunt van de feestdagen met deze prachtige kerstboom. Twijfel niet langer en bestel vandaag nog!

Tips om je zo lang mogelijk van je boom te genieten:
1. Laat je boom een dag wennen aan de overgang van binnen naar buiten
2. Zet de boom één dag in een emmer met water
3. Zet de boom niet in de buurt van een openhaard en/of verwarming

Verantwoord beheerde bossen

De 'Picea Omorika' kerstbomen zijn afkomstig uit verantwoord beheerde bossen en plantages in voornamelijk Denemarken. Dit houdt in dat voor iedere gerooide boom voldoende herplant plaatsvindt en het assortiment voor de toekomst gewaarborgd blijft.

Specificaties
- De 'Picea Omorika' Kerstboom wordt per stuk geleverd
- De leveringshoogte van deze kerstboom is 150-175 cm (de hoogte is gemeten vanaf de grond tot aan de bovenkant van de piek. deze hoogte kan dus variëren)

Let op: Dit artikel kan niet worden geretourneerd!