DCM Gazon Herstel (20 kg)
Gazon Herstel (20 kg) €51,49

DCM Gazon Herstel (20 kg)

Informatie

DCM Gazon Herstel

DCM Gazon Herstel is uniek en de ideale start voor een jaarrond diepgroen gazon. Als enige organische meststof kunt u binnen 1-2 weken u al genieten van een frisgroen gazon. Dankzij een perfect evenwicht tussen snelwerkende en langwerkende stikstof krijgt uw gazon ogenblikkelijk voldoende voeding voor een snelle startgroei of hergroei, de boost voor uw gazon. Door de unieke samenstelling heeft DCM Gazon Herstel een lange nawerking (minimaal 100 dagen) om de vlotte startgroei gedurende lange tijd vol te houden. Lees hier meer.

Voordelen DCM Gazon Herstel

• Unieke en innovatieve meststof die al binnen 1-2 weken resultaat geeft
• Makkelijk strooibaar, stof en geurvrij

Dankzij de MINIGRAN® TECHNOLOGY is DCM Meststof Gazon Herstel uiterst gebruiksvriendelijk:
• 100 % stofvrij = volkomen geurloos en proper
• wordt niet opgeraapt bij het maaien
• gelijkmatige verdeling = homogene groei

DCM Meststof Gazon Herstel, de kickstart bij een vergeeld gazon.

Na de winter kan het gazon er vaak gelig uitzien. En dat terwijl u juist zo’n mooi frisgroen gazon wilt om van te genieten. Deze meststof is, dankzij haar innovatieve samenstelling, de meststof ervoor zorgt dat dat kan. Probeer en nu en zie het resultaat al binnen 1-2 weken.

DCM Meststof Gazon Herstel, de boost na het verticuteren.

Ook na het verticuteren of maaien lijkt het gras vaak gelig. Dit komt omdat al het verse groen net is weggemaaid. Maar geen zorgen. DCM Meststof Gazon Herstel zorgt ervoor dat ook dit gazon er weer supersnel groen uitziet. Want geel hoort toch niet bij uw gazon!