LED-kerstboom kopen?

6
LED-kerstboom kopen? Onze verlichte kerstbomen worden gelijk verzonden en gratis thuisbezorgd. Met deze gigantische LED-kerstboom van 2, 3, 4 of 6 (!) meter ben jij de baas van de buurt.
Lees meer
Sorteren op:

Steviger dan een LED-kerstboom van drie tientjes

Een LED-kerstboom krijgt nogal wat regen en wind te verduren. Onze boom is daarom van een uitstekende bouwkwaliteit. Alle verbindingen zijn dubbel vastgezet met dubbele knopen en de snoeren zijn vastgezet met touw.

Koopt de buurman een LED-kerstboom van drie tientjes bij een woonwinkel? Laat hem lekker. Wacht op de eerste harde wind en geniet van het moment waarop hij zijn kapotgewaaide boom bijeen moet rapen, terwijl de jouwe fier overeind blijft tot ver na Oud & Nieuw.

 

LED-kerstboom kopen?

Haal de kerst voor uw huis! Of u de LED-kerstboom nou aan de vlaggenmast hangt of aan de meegeleverde paal. Met een LED-kerstboom van Tuincentrum Gigant staat hij binnen no-time!

 

Kerstbomen voor buiten

Dit is niet zomaar een kerstboom voor buiten. Deze kanjer beschikt over LED-verlichting, waardoor het een LED-kerstboom wordt! 

U kunt deze prachtige verlichte kerstboom buiten neerzetten en dankzij de LED-verlichting is hij ook nog eens energiezuinig. Erg handig in deze dure tijden ;).

 

Verlichte kerstboom

Heeft u uw tuin al gevuld met kerstfiguren? Dan mag een verlichte kerstboom niet meer ontbreken. De verlichte kerstboom heeft een vorm van een echte kerstboom met gezellige lichtjes. De LED-kerstboom zorgt voor het echte kerstgevoel. Vooral erg leuk om uw tuin er mee te verlichten. 

 

LED-boom voor buitengebruik

Laat u betoveren door de magische LED-boom voor buitengebruik en maak uw tuin alvast kerstproof tijdens de koude winterdagen met deze LED-kerstboom. 

 

LED-kerstboom installeren 

De LED-kerstboom is super eenvoudig te installeren. Er wordt een paal meegeleverd waar u de LED-verlichting om heen hangt. Vervolgens kunt u met de meegeleverde haringen de LED-boom aan de grond bevestigen. Ook wordt er een 5 meter kabel meegeleverd, zodat het niet moeilijk is om de verlichte kerstboom aan te sluiten, zodat de boom ook daadwerkelijk brandt. 

 

Kan de LED-kerstboom tegen water?

Jazeker, deze kanjer is uitstekend bestand tegen een flinke regenbui.