DCM Meststof Lavendel (0,75 KG)
Meststof Lavendel (0,75 KG) €12,95

DCM Meststof Lavendel (0,75 KG)

Informatie

Meststof Lavendel

Lavendel brengt je in vakantiesferen. Denk aan die prachtige Franse velden vol felpaarse geurende lavendel. Met een beetje DCM Meststof Lavendel geef jij jouw lavendel de voeding om de hele zomer uitbundig te bloeien. Deze voeding is een puur organische meststof met lange werking, rijk aan kalium, voor intense bloemkleuren en heerlijke aroma’s. Gebruik deze meststof ook voor andere aromatische planten en kruiden. Lees hier meer.

Waarom DCM Meststof Lavendel

DCM Organische Meststof voor Lavendel biedt het grote voordeel dat de organische voedingselementen geleidelijk vrijgesteld worden volgens de behoefte van de plant. Zo krijgen de planten gedurende meer dan 100 dagen de juiste voeding voor een rustige groei zonder verbrandingsgevaar, en is het verlies aan voedingselementen door uitspoeling minimaal.

Bovendien wordt de organische stof in deze meststoffen door het bodemleven omgezet in humus en deze humus zorgt voor een kruimelige grondstructuur en een goed evenwicht tussen lucht en vocht in de bodem. Zo wordt een vlotte inworteling mogelijk en wordt de ontwikkeling van het bodemleven bevorderd.