DCM Potgrond Bonsai (2,5 ltr)
Potgrond Bonsai (2,5 ltr) €13,99

DCM Potgrond Bonsai (2,5 ltr)

Informatie

DCM Potgrond Bonsai

DCM Potgrond Bonsai, behoud zijn luchtige structuur dankzij de toevoeging van  lava en zand en zorgt zo voor het behoudt van gezonde wortels en een goede drainage. En dat is belangrijk, want de bonsai houdt niet van natte wortels, dus een gewone potgrond volstaat niet. De verhouding tussen lucht en vocht zal perfect geregeld worden. Deze potgrond is organisch bemest om planten alle nodige voedingsstoffen te geven.

De potgrond is niet alleen het substraat waarin de bonsai wortelt, maar ook het reservoir voor water en voedingsstoffen. Deze voedingsstoffen moeten onafgebroken en vooral gelijkmatig vrijkomen. Lees hier meer.

Waarom DCM Potgrond Bonsai

  • Deze DCM kwaliteitspotgrond is al organisch bemest voor 100 dagen, waardoor de potgrond jouw bloemplanten al vanaf de eerste dag flink laat groeien en bloeien. De meststof wordt geleidelijk afgegeven, naar de behoefte van de bloem of plant, en dat 100 dagen lang.
  • Deze DCM kwaliteitspotgrond heeft een BIO-label en is daarmee toegelaten voor gebruik in de biologische tuin- en landbouw. Er zijn dus geen chemische componenten of voedingselementen aan de potgrond toegevoegd.
  • De potgrond zal niet inkrimpen, want dankzij de weldoordachte samenstelling van hoogwaardige veensoorten beschikt elke potgrond over de juiste lucht-waterhuishouding.
  • Bij deze potgrond zijn bovendien specifieke extra grondstoffen toegevoegd zoals lava en zand, waardoor de plant zich nog beter voelt en heviger en langer zal bloeien.
Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review