Culvita Bio-Moestuingrond 40Ltr GRATIS Groeikalender bij afname van (3st))
Bio-Moestuingrond 40Ltr GRATIS Groeikalender bij afname van (3st)) €16,99

Culvita Bio-Moestuingrond 40Ltr GRATIS Groeikalender bij afname van (3st))

Informatie

Beschrijving

Bij aanleg voor het bewerken van de grond ca. 10 cm Culvita Bio-Moestuingrond aanbrengen en daarna door de reeds aanwezige grond heen spitten. Bij grondverbetering een laag van ca. 5 cm Culvita Bio-Moestuingrond goed door de bovenlaag heen werken. Bij planten in bakken en potten een laag Culvita Bio-moestuingrond onderin aanbrengen. Plaats de plant in de bak of pot en vul het geheel aan tot iets onder  de rand. Grond aandrukken en vervolgens ruim water geven. Let op dat er voldoende drainage gaten onder in de bakken of potten aanwezig zijn zodat een  te veel aan water kan wegvloeien. Eventueel een laag hydrokorrels onder in de pot of bak aanbrengen.

Toepassing
Culvita Bio-Moestuingrond is ontwikkeld als groeimedium in de groente- of moestuin en voor het vullen van potten en bakken. Het kan ook worden gebruikt als bodemverbeteraar in bestaande  of nieuw aan te leggen tuinen . Het is zeer geschikt om veilig te worden toegepast bij het kweken van groenten, kruiden en klein-fruitsoorten in de kas, tuin, op het balkon of terras. Voor gebruik  de inhoud van de zak goed los maken. Culvita Bio-Moestuingrond bevat een biologische organische meststof voor ca. 3 maanden. Daarna kan naar behoefte worden bij gemest met DCM Vloeibare Meststof Groenten & Kruiden.

Eigenschappen
Culvita Bio-Moestuingrond is samengesteld uit 100% natuurlijke en hoogwaardige grondstoffen zoals tuinturf, turfstrooisel, kokos en compost. Als voeding is een biologische organische meststof toegevoegd. De gekozen grondstoffen voldoen aan de criteria gesteld aan duurzaamheid en  kwaliteit.