DCM Meststof Buxus (750 gram)
Meststof Buxus (750 gram) €12,95

DCM Meststof Buxus (750 gram)

Informatie

DCM Meststof Buxus

DCM Meststof Buxus zorgt voor een compacte diepgroene groei van de buxus door een evenwichtige verhouding kalium en stikstof.  De extra zeewierkalk zorgt voor een optimale zuurtegraad en magnesium voor een donkergroene kleur van uw buxus. Lees hier meer.

Waarom DCM Meststof Buxus:

DCM Meststof Buxus biedt het grote voordeel dat de organische voedingselementen geleidelijk vrijgesteld worden volgens de behoefte van de plant. Zo krijgen de planten gedurende meer dan 100 dagen de juiste voeding voor een rustige groei zonder verbrandingsgevaar, en is het verlies aan voedingselementen door uitspoeling minimaal.

Bovendien wordt de organische stof in deze meststoffen door het bodemleven omgezet in humus en deze humus zorgt voor een kruimelige grondstructuur en een goed evenwicht tussen lucht en vocht in de bodem. Zo wordt een vlotte inworteling mogelijk en wordt de ontwikkeling van het bodemleven bevorderd.

Waarom DCM Meststof Buxus:

  • evenwichtige verhouding tussen stikstof en kalium voor een compacte groei en een goede afharding in het najaar
  • met zeewierkalk voor een optimale zuurtegraad
  • rijk aan magnesium voor donkergroene blaadjes
  • buxus wortelt oppervlakkig, een goede spreiding van de meststof over het volledige oppervlak is dus noodzakelijk, dankzij de MINIGRAN® TECHNOLOGY is dit perfect mogelijk
  • kan ook gemengd worden met de potgrond van uw buxus in pot die uw terras verfraait