DCM Potgrond Buxus & Bladhoudende heesters (30 ltr)
Potgrond Buxus & Bladhoudende heesters (30 ltr) €16,99

DCM Potgrond Buxus & Bladhoudende heesters (30 ltr)

Informatie

DCM Potgrond Buxus & Bladhoudende heesters

Om de behoeften van onze klanten zo compleet mogelijk tegemoet te komen heeft DCM een aantal specifieke potgronden ontwikkeld. Zo is zeewierkalk, klei, lava en organische meststof toegevoegd aan de DCM Potgrond Buxus & Bladhoudende heesters. De lavakorrels die aan deze potgrond toegevoegd zijn, zorgen voor een blijvende luchtige structuur. Bovendien bevat deze potgrond organische meststoffen die uw buxus 100 dagen van alle noodzakelijke voedingselementen voorzien. Lees hier meer.

Waarom DCM Potgrond Buxus & Bladhoudende heesters

  • Deze DCM kwaliteitspotgrond is al organisch bemest voor 100 dagen, waardoor de potgrond jouw bloemplanten al vanaf de eerste dag flink laat groeien en bloeien. De meststof wordt geleidelijk afgegeven, naar de behoefte van de bloem of plant, en dat 100 dagen lang.
  • Deze DCM kwaliteitspotgrond heeft een BIO-label en is daarmee toegelaten voor gebruik in de biologische tuin- en landbouw. Er zijn dus geen chemische componenten of voedingselementen aan de potgrond toegevoegd.
  • De potgrond zal niet inkrimpen, want dankzij de weldoordachte samenstelling van hoogwaardige veensoorten beschikt elke potgrond over de juiste lucht-waterhuishouding.
  • Bij deze potgrond zijn bovendien specifieke extra grondstoffen toegevoegd zoals klei en lava, waardoor de plant zich nog beter voelt en heviger en langer zal bloeien.
Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review