DCM Meststof Geraniums & Bloeiende planten (0,75 KG)
Meststof Geraniums & Bloeiende planten (0,75 KG) €12,95

DCM Meststof Geraniums & Bloeiende planten (0,75 KG)

Informatie

DCM Meststof Geraniums & Bloeiende planten

Wanneer geraniums, petunia’s en andere kleurrijke bloemen voldoende voeding krijgen blijven zij vitaal, gezond en mooi. Ze zullen veel langer bloeien en u laten genieten van kleur. DCM Meststof Geraniums & Bloeiende planten zorgt voor een weelderige groei en intense bloemkleuren dankzij de fosfor en kalium. En door de magnesium steekt dit mooi af bij de diepgroene bladeren. Lees hier meer.

Waarom DCM Meststof Geraniums & Bloeiende planten

DCM Organische Meststof Geraniums & Bloeiende planten biedt het grote voordeel dat de organische voedingselementen geleidelijk vrijgesteld worden volgens de behoefte van de plant. Zo krijgen de planten gedurende meer dan 100 dagen de juiste voeding voor een rustige groei zonder verbrandingsgevaar, en is het verlies aan voedingselementen door uitspoeling minimaal.

Bovendien wordt de organische stof in deze meststoffen door het bodemleven omgezet in humus en deze humus zorgt voor een kruimelige grondstructuur en een goed evenwicht tussen lucht en vocht in de bodem. Zo wordt een vlotte inworteling mogelijk en wordt de ontwikkeling van het bodemleven bevorderd.