DCM Meststof olijven/vijgen/citrus (1,5 KG)
Meststof olijven/vijgen/citrus (1,5 KG) €15,95 €15,75

DCM Meststof olijven/vijgen/citrus (1,5 KG)

Aanbieding!
Informatie

Meststof Olijven, Vijgen & Citrus

Bij olijven en vijgen en citrusbomen, zoals een citroenboom, mandarijnboom of sinaasappelboom is een aangepaste zachtwerkende voeding essentieel. Speciaal voor deze groep biedt DCM Meststof Olijven, Vijgen & Citrus een kaliumrijke voeding voor sterke volle planten en kleurrijke stevige vruchten. Mooi en smaakvol, dat is het resultaat! Want als ze volop bloeien waan je je pas echt in Mediterrane sferen. Lees hier meer.

Waarom DCM Meststof Olijven, Vijgen & Citrus

DCM Organische Meststof voor Olijven, Vijgen & Citrus biedt het grote voordeel dat de organische voedingselementen geleidelijk vrijgesteld worden volgens de behoefte van de plant. Zo krijgen de planten gedurende meer dan 100 dagen de juiste voeding voor een rustige groei zonder verbrandingsgevaar, en is het verlies aan voedingselementen door uitspoeling minimaal.

Bovendien wordt de organische stof in deze meststoffen door het bodemleven omgezet in humus en deze humus zorgt voor een kruimelige grondstructuur en een goed evenwicht tussen lucht en vocht in de bodem. Zo wordt een vlotte inworteling mogelijk en wordt de ontwikkeling van het bodemleven bevorderd.

Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review