DCM Potgrond Heide, Azalea, Hortensia & alle Zuurminnende planten (60 ltr)
Potgrond Heide, Azalea, Hortensia & alle Zuurminnende planten (60 ltr) €20,49

DCM Potgrond Heide, Azalea, Hortensia & alle Zuurminnende planten (60 ltr)

Informatie

DCM Potgrond Heide, Azalea, Hortensia en alle Zuurminnende planten

Voor een aangepaste zuurgraad voor zuurminnende planten in potten en bloembakken is DCM Potgrond Heide, Azalea, Hortensia en alle Zuurminnende Planten uitermate geschikt. De langwerkende organische bemesting zorgt voor een rijke bloei en frisgroene blaadjes. Lees meer hier.

Waarom DCM Potgrond Heide, Azalea, Hortensia en alle Zuurminnende planten

  • Deze DCM kwaliteitspotgrond is al organisch bemest voor 100 dagen, waardoor de potgrond jouw bloemplanten al vanaf de eerste dag flink laat groeien en bloeien. De meststof wordt geleidelijk afgegeven, naar de behoefte van de bloem of plant, en dat 100 dagen lang.
  • Deze DCM kwaliteitspotgrond heeft een BIO-label en is daarmee toegelaten voor gebruik in de biologische tuin- en landbouw. Er zijn dus geen chemische componenten of voedingselementen aan de potgrond toegevoegd.
  • De potgrond zal niet inkrimpen, want dankzij de weldoordachte samenstelling van hoogwaardige veensoorten beschikt elke potgrond over de juiste lucht-waterhuishouding.
  • Bij deze potgrond zijn bovendien specifieke extra grondstoffen toegevoegd zoals ijzer, waardoor de plant zich nog beter voelt en heviger en langer zal bloeien.