DCM Vivimus® Heide, Rhodo & alle Zuurminnende planten 60l
Vivimus® Heide, Rhodo & alle Zuurminnende planten 60l €20,75

DCM Vivimus® Heide, Rhodo & alle Zuurminnende planten 60l

Informatie

DCM Vivimus® Heide, Rhodo & alle Zuurminnende planten

Hortensia’s, rododendrons of azalea’s aanplanten kan je het beste doen met DCM Vivimus® Heide, Rhodo & alle Zuurminnende planten, dé beste bodemverbeteraar die met een aangepaste pH-waarde de optimale omstandigheden creëert voor deze plantensoorten. De organische stof in DCM Vivimus® Heide, Rhodo & alle Zuurminnende planten stimuleert de wortelvorming en plantengroei flink. Wortels groeien sneller en beter en dat resulteert in een betere groei en bloei boven de grond. Groter en mooier! En dat is wat je uiteindelijk wilt! Lees hier meer.

DCM Vivimus® Heide, Rhodo & alle Zuurminnende planten zorgt voor een luchtige en kruimelige bodemstructuur en creëert een ideale verhouding tussen lucht en vocht in de bodem zodat de wortels zich op een gezonde manier ontwikkelen en vlot voedingselementen kunnen opnemen. DCM Vivimus® Heide, Rhodo & alle Zuurminnende planten werkt ook prima voor zware gronden en lichte gronden:

  • Zware gronden: verbetering van de drainage zodat het water beter wegvloeit
  • Lichte gronden: verbetering van de structuur door de inbreng van humus

 Waarom DCM Vivimus® Heide, Rhodo & alle Zuurminnende planten?

Bij een te hoge pH zullen deze planten de nodige voedingselementen niet optimaal kunnen opnemen en zullen ze al vlug lichtgroene of zelfs gele bladeren vertonen door bijvoorbeeld ijzergebrek. Daarom is het erg belangrijk om ze in een bodem met een correcte pH aan te planten. Door DCM Vivimus® Heide, Rhodo & alle Zuurminnende planten te gebruiken, kan u heel eenvoudig de ideale bodemcondities creëren.

DCM Vivimus® Heide, Rhodo & alle Zuurminnende planten is een organische bodemverbeteraar die grof is van structuur en daardoor lang in de grond aanwezig blijft in tegenstelling tot turf wat snel verteert

Tip: Door jaarlijks een laag van enkele centimeter DCM Vivimus® Heide, Rhodo & alle Zuurminnende Planten in de toplaag van de bodem te mengen, behoudt de grond een optimale zuurtegraad en structuur voor uw zuurminnende planten en droogt hij minder snel uit. Zorg ervoor dat u de wortels van de planten niet beschadigt bij het inmengen.