DCM Potgrond  Palmen (10 ltr)
Potgrond Palmen (10 ltr) €13,99

DCM Potgrond Palmen (10 ltr)

Informatie

DCM Potgrond Palmen

DCM Potgrond Palmen bevat lava zodat het gietwater zich gelijkmatig over de hele pot verspreidt. Bovendien bevat deze potgrond witveen en kokosvezels zodat de potgrond niet krimpt bij het uitdrogen en makkelijk te herbevochtigen is. Deze potgrond is organisch bemest om planten alle nodige voedingsstoffen te geven.

De potgrond is niet alleen het substraat waarin de palm wortelt, maar ook het reservoir voor water en voedingsstoffen. Deze voedingsstoffen moeten onafgebroken en vooral gelijkmatig vrijkomen. Lees hier meer.

Waarom DCM Potgrond Palmen

  • Deze DCM kwaliteitspotgrond is al organisch bemest voor 100 dagen, waardoor de potgrond jouw bloemplanten al vanaf de eerste dag flink laat groeien en bloeien. De meststof wordt geleidelijk afgegeven, naar de behoefte van de bloem of plant, en dat 100 dagen lang.
  • Deze DCM kwaliteitspotgrond heeft een BIO-label en is daarmee toegelaten voor gebruik in de biologische tuin- en landbouw. Er zijn dus geen chemische componenten of voedingselementen aan de potgrond toegevoegd.
  • De potgrond zal niet inkrimpen, want dankzij de weldoordachte samenstelling van hoogwaardige veensoorten beschikt elke potgrond over de juiste lucht-waterhuishouding.
  • Bij deze potgrond zijn bovendien specifieke extra grondstoffen toegevoegd zoals lava en kokosvezel, waardoor de plant zich nog beter voelt en heviger en langer zal bloeien.
Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review