Echte kerstboom - Nordmann - 225-250 cm - Gezaagd
Echte kerstboom - Nordmann - 225-250 cm - Gezaagd €59,99

Echte kerstboom - Nordmann - 225-250 cm - Gezaagd

€59,99
Op voorraad
  • Gratis verzending!
  • Veilig achteraf betalen!
  • Levering binnen 1-3 werkdagen
Informatie
  • Houdt lang de naalden vast
  •  Kan gemakkelijk de hele kerst overleven
  • ✔ Heerlijke dennengeur!
  •  Mooie volle groene takken en glanzende naalden

Een Nordmann kerstboom op stam is de meeste verkochte kerstboom in Nederland. Dit komt onder andere door de mooie piramide vorm die een Nordmann kerstboom heeft. Daarnaast houdt de kerstboom lang zijn naalden vast en heeft die volle groene takken met glanzende naalden. Uiteraard kan de traditionele dennengeur van een kerstboom niet ontbreken bij de Nordmann. De kerstbomen van Tuincentrumgigant komen uit Nederland, Denemarken en Duitsland. Wij zorgen ervoor dat voor iedere gerooide kerstboom voldoende wordt herplant.

Belangrijk: Deze kerstboom is tussen de 225 en de 250 cm hoog. De hoogte is gemeten vanaf de onderkant stam tot aan de bovenkant van de piek. Dit houdt in dat hoogte kan variëren tussen de 225 en de 250 cm. Daarnaast wordt deze kerstboom zonder een kerstboomstandaard geleverd.

Gezaagde kerstboom in kerstboomstandaard

Een gezaagde boom moet in een kerstboomstandaard geplaatst worden, anders valt de boom om. Tuincentrumgigant heeft een groot assortiment aan kerstboomstandaarden. Zo hebben we bijvoorbeeld een 100% gerecyclede kerstboomstandaard, maar ook een kerstboom met waterreservoir. Zaag eerst een stukje van ongeveer 2 cm van de onderkant van de stam af. Daardoor kan de kerstboom sneller en beter water opnemen. Vervolgens kunt u de kerstboom in de kerstboomstandaard zetten en geeft u de boom water. Op de eerste dag kunt u er gerust een aantal liter in gooien, daarna is het een halve liter tot één liter per dag. Dit is afhankelijk van de temperatuur waar de kerstboom in staat.

Tip: Laat uw kerstboom minimaal 1 nacht acclimatiseren in een berging, garage of een schuur. Zodat de kerstboom kan wennen aan het temperatuurverschil.

Online Nordmann kerstboom kopen 

Wilt u een echte Nordmann kerstboom online kopen? Tuincentrumgigant heeft het grootste assortiment echte kerstbomen, zoals een Nordmann, Spar en een Omorika. Naast de verschillende gezaagde kerstbomen biedt Tuincentrumgigant ook kerstbomen in pot aan, maar ook kerstbomen met kluit. Kortom, de beste echte kerstboom koopt u bij Tuincentrumgigant! 

Is deze kerstboom niet helemaal wat u zoekt? Kijk dan bij onze echte kerstbomen op stam en echte kerstbomen in pot

Let op: Een kerstboom is een natuurproduct, daardoor kan de afbeelding afwijken van de daadwerkelijke kerstboom die u ontvangt. Daarnaast kan de kerstboom niet geretourneerd worden!