Echte kerstboom - Nordmann - 250-275 cm - Gezaagd
Echte kerstboom - Nordmann - 250-275 cm - Gezaagd €69,99

Echte kerstboom - Nordmann - 250-275 cm - Gezaagd

€69,99
Op voorraad
  • Gratis verzending!
  • Veilig achteraf betalen!
  • Levering binnen 1-3 werkdagen
Informatie
  • Houdt lang de naalden vast
  •  Kan gemakkelijk de hele kerst overleven
  • ✔ Heerlijke dennengeur!
  •  Mooie volle groene takken en glanzende naalden

Voor de kerst kiezen de meeste mensen een Nordmann kerstboom. Dit komt door de vele voordelen wat een Nordmann heeft. Zo heeft een Nordmann een mooie brede vorm onderaan en bovenin de kerstboom mooi smal. Daarnaast heeft een Nordmann zachte glanzende naalden. Dit is extra fijn als u een kerstboom wilt gaan versieren. De Nordmann houdt de naalden gemakkelijk de hele kerst vast. Daardoor heeft u bij de kerst nog een mooie volle groene kerstboom. Uiteraard kan een kerst niet zonder een heerlijke dennengeur, daarom is de Nordmann de perfecte kerstboom! De kerstbomen van Tuincentrumgigant komen uit Nederland, Duitsland en Denemarken. Wij zorgen ervoor dat voor iedere gerooide kerstboom voldoende wordt herplant. 
Belangrijk: Deze Nordmann kerstboom is tussen de 250 en de 275 cm hoog. De hoogte van de kerstboom is gemeten vanaf de onderkant stam tot aan de bovenkant van de piek. Doordat een kerstboom een natuurproduct is kan de hoogte variëren tussen de 275 en de 300 cm. Tot slot wordt de kerstboom zonder een kerstboomvoet geleverd.

Kerstboom acclimatiseren

Voor een echte kerstboom is het belangrijk dat je die minimaal 1 nacht laat acclimatiseren. Waarom? Heel simpel, als u de kerstboom laat acclimatiseren kan de kerstboom wennen aan het grote temperatuur verschil. U kunt een kerstboom laten acclimatiseren door hem 24 uur in een garage, schuur of berging te zetten. 

Als u de kerstboom heeft laten acclimatiseren kan die naar de plaats toe waar hem wilt hebben. Echter, het is aan te raden om zo'n 2 tot 3 cm van de onderkant van de stam af te zagen. Daardoor kan de kerstboom sneller en gemakkelijker het water op zuigen. Voor de eerste dag kunt u wel een paar liter bij de standaard in doen. Voor de volgende dagen is een halve liter tot één liter voldoende. 

Heeft u nog geen kerstboomstandaard? Een gezaagde kerstboom moet in een kerstboomstandaard geplaatst worden. Gebruik daarom een kerstboomstandaard. Bekijk ons brede assortiment aan kerstboomstandaarden.                                        

Kerstboom kopen echte 

Wilt u een echte kerstboom kopen? Tuincentrumgigant heeft het breedste online assortiment echte kerstbomen, zoals een Nordmann, Omorica en een Picea. Naast het ruime aanbod gezaagde kerstbomen biedt Tuincentrumgigant ook kerstbomen in pot aan. Kortom, de beste echte kerstboom koopt u bij Tuincentrumgigant! 

Is deze kerstboom niet exact wat u zoekt? Kijk dan bij onze echte kerstbomen op stam en echte kerstbomen in pot. Voor alle echte kerstbomen kunt u kijken bij de echte kerstbomen.

Let op: Een kerstboom is een natuurproduct, daardoor kan de afbeelding afwijken van de daadwerkelijke kerstboom die u ontvangt. Daarnaast kan de kerstboom niet geretourneerd worden!