DCM Meststof Rhododendrons/ Hortensia's/ Azalea's (10KG)
Meststof Rhododendrons/ Hortensia's/ Azalea's (10KG) €28,95

DCM Meststof Rhododendrons/ Hortensia's/ Azalea's (10KG)

Informatie

Meststof Rhodo-Hortensia-Azalea

Zuurminnende planten zoals hortensia’s, rododendrons en azalea’s hebben liever een aangepaste voeding. Liefkoos deze planten door ze te voeden met DCM Meststof Rhodo-Hortensia-Azalea, want deze voeding verzuurt tegelijkertijd de bodem licht, wat deze planten heerlijk vinden. De magnesium en ijzer in deze voeding zorgen voor diepgroenen bladeren terwijl de kalium kleuren laat knallen. Lees hier meer.

Waarom DCM Meststof Rhodo-Hortensia-Azalea:

DCM Organische Meststof voor Rhodo-Hortensia-Azalea biedt het grote voordeel dat de organische voedingselementen geleidelijk vrijgesteld worden volgens de behoefte van de plant. Zo krijgen de planten gedurende meer dan 100 dagen de juiste voeding voor een rustige groei zonder verbrandingsgevaar, en is het verlies aan voedingselementen door uitspoeling minimaal.

Bovendien wordt de organische stof in deze meststoffen door het bodemleven omgezet in humus en deze humus zorgt voor een kruimelige grondstructuur en een goed evenwicht tussen lucht en vocht in de bodem. Zo wordt een vlotte inworteling mogelijk en wordt de ontwikkeling van het bodemleven bevorderd.

Tip: Geef zuurminnende planten nooit kalk. In tegenstelling tot bij andere planten, bemoeilijkt kalk de opname van de voedingselementen bij zuurminnende planten.