DCM Meststof Rozen & Bloemen (3KG)
Meststof Rozen & Bloemen (3KG) €18,95

DCM Meststof Rozen & Bloemen (3KG)

Informatie

DCM Meststof Rozen & Bloemen

Voor vitale rozen die bestand zijn tegen ziekten en plagen en een uitstekende groei en uitbundige bloei gebruikt u DCM Organische Meststof Rozen & Bloemen. Dankzij haar doordachte samenstelling bevat deze meststof alle goede voedingselementen voor een evenwichtige groei en een uitbundige bloei van de roos. Deze voeding voor bloemen en planten bevat een hoge dosis kalium voor sterke planten. De magnesium die is toegevoegd zorgt voor de onmisbare fotosynthese en zo voor prachtige donkergroene bladeren die contrasteren met de roos. Zo kan u het hele seizoen van een prachtige tuin genieten. Naast de roos is deze meststof ook perfect voor alle andere bloemen, sierheesters en perkplanten met een grote hoeveelheid aan bloemen en kleur. Lees hier meer.

Waarom DCM Meststof Rozen & Bloemen:

DCM Organische Meststof Rozen & Bloemen biedt het grote voordeel dat de organische voedingselementen geleidelijk vrijgesteld worden volgens de behoefte van de plant. Zo krijgen de planten gedurende meer dan 100 dagen de juiste voeding voor een rustige groei zonder verbrandingsgevaar, en is het verlies aan voedingselementen door uitspoeling minimaal.

Bovendien wordt de organische stof in deze meststoffen door het bodemleven omgezet in humus en deze humus zorgt voor een kruimelige grondstructuur en een goed evenwicht tussen lucht en vocht in de bodem. Zo wordt een vlotte inworteling mogelijk en wordt de ontwikkeling van het bodemleven bevorderd.

Bij nieuwe aanplantingen mag DCM Organische Meststof Rozen & Bloemen, dankzij haar zachte werking, tot vlak vóór het planten gebruikt worden.