Kerstboom kopen (online)

0
Haal de kerst in huis een koop een echte kerstboom bij Tuincentrum Ottema. De kerstbomen zijn er in alle soorten en maten. Bestel de kerstboom online, dat scheelt u weer sjouwen!
Lees meer
Sorteren op:
Geen producten gevonden...

Kerstboom kopen voor het echte kerstgevoel

Stelt u voor: u komt uw huis binnen en uw ruikt de heerlijke dennengeur. Dat is toch past echt een kerstgevoel hebben. Een echte kerstboom heeft charme en brengt sfeer tijdens de koude wintermaanden.

Soorten kerstbomen

De ene kerstboom heeft zachte naalden en de andere kerstboom heeft juist harde naalden. Wij hebben ze even voor u op een rijtje gezet:

  • Spar

De Spar is geschikt voor zware kerstballen. Dit komt omdat de kerstboom stevige takken heeft. Uiteraard kunt u ook andere (zware) decoratie in de boom kwijt. 

De kerstboom is groen van kleur, heeft scherpe naalden en vallen niet uit. Dat is fijn toch?

  • Omorika

De Omorika is geschikt voor kleinere ruimtes. Deze Servische spar heeft namelijk een sierlijke, smalle vorm. 

  • Nordmann

De klassieker. De Nordmann heeft stevige takken met zachte naalden, die niet prikken. De kerstboom heeft een mooie groene kleur en is zowel in pot als gezaagd verkrijgbaar. 

 

Grote of kleine kerstboom bestellen

Uiteraard hebben wij rekening gehouden met verschillende formaten, zodat elk huis de perfecte kerstboom kan kopen. Heeft u bijvoorbeeld een kleine ruimte? Kies dan voor een kerstboom onder de 150 cm.

Wilt u juist de ruimte opvullen met een prachtige kerstboom? De hoogste kerstboom is zelf 4 meter lang!

Liever op locatie een kerstboom uitzoeken? Dat kan! Kom langs bij Tuincentrum Ottema en neem dan ook gelijk even een kijkje op onze kerstafdeling. 

Duurzame kerstboom bestellen

Uiteraard hebben wij duurzame kerstbomen in het assortiment. Dit zijn namelijk de kerstbomen in pot, deze kunt u meerdere jaren hergebruiken. Deze kerstbomen kunt online kopen, maar ook in de fysieke winkel!

De duurzame kerstbomen variëren van 125cm tot aan 250cm. 

 

Ook de mooiste kunstkerstbomen vindt u bij Tuincentrum Ottema

Bent u op zoek naar een kerstboom met iets minder onderhoud en wat meer gemak? Dan is een kunstboom een fantastische keuze! De naalden vallen niet uit en u kunt de boom helemaal zelf vorm geven.