Big bag Tuinaarde (1m³) - incl. bezorging
Big bag Tuinaarde (1m³) - incl. bezorging €144,95

Big bag Tuinaarde (1m³) - incl. bezorging

€144,95
Op voorraad
  • Gratis verzending!
  • Veilig achteraf betalen!
  • Levering binnen 1-3 werkdagen
Informatie

Big bag Tuinaarde:

Onze tuinaarde is voor veel verschillende doeleindes te gebruiken, zoals voor de border, moestuin, gazon en voor plantenbakken. 

Wat zijn de voordelen van tuinaarde?

Er zijn veel voordelen aan tuinaarde, maar de 3 belangrijkste voordelen zijn de organische materialen, de bodemstructuur en het goede bodemleven. 

Organische materialen:

  • De tuinaarde bestaat uit compost, bladeren en schors. Dit wordt uiteindelijk gecomposteerd en zorgt voor een rijke en voedzame grond

Bodemstructuur:

  • De bodemstructuur van deze aarde is luchtig en houdt water vast, dit zorgt ervoor dat het bodemleven beter wordt en de planten een betere wortelgroei hebben.

Bodemleven (Micro-organismen):

  • De grond bevat kleine levende wezentjes (micro-organismen), zoals bacteriën, schimmels en andere nuttige organismen. Dit zorgt ervoor dat de grond sneller composteert, daarnaast maken ze voedingsstoffen vrij die planten vervolgens kunnen gebruiken om te groeien. 

Waar kan ik tuinaarde voor gebruiken?

T uinaarde kun je voor veel dingen gebruiken, zoals voor planten en bloemen, moestuin, verbetering van de bodem en voor het opvullen.

Planten en bloemen:

  • Onze grond is geschikt voor planten en bloemen, omdat het veel voeding bevat, zoals stikstof, fosfor en kalium. 

Moestuin:

  • De aarde van ons bevat voeding voor de lange termijn dus vanaf begin tot het einde krijgen je groentes en fruit voeding van onze aarde.

Bodem verbeteren:

  • Onze tuinaarde bevat veel voedingsstoffen waardoor je de grond eenvoudig kan verbeteren, door onze tuinaarde te mengen met uw eigen grond. 

Opvullen of aanvullen van de bestaande laag:

  • De grond van ons kunt u eenvoudig gebruiken voor het opvullen en of aanvullen van uw bestaande laag grond. Door onze aarde te mengen met uw eigen aarde verspreid u de voedingsstoffen over een uitgebreider stuk.

Waarom is onze grond milieuvriendelijk? 

Onze grond is 100% milieuvriendelijk geproduceerd, dit komt doordat wij verschillende organische materialen door elkaar mengen, zoals bladeren, planten, grond en gras. Diit komt op één hoop terecht waardoor het gaat composteren. Nadat het is gecomposteerd zeven wij zelf de grond, waardoor er alleen nog maar schone grond overblijft zonder takken of ander vuil. 

Specificaties: 

Inhoud: 1M3 (kuub)

Afmeting: 1x1x1mtr 

Levering: Op pallet

 

De big bag tuinaarde wordt gratis geleverd door heel Nederland bij jou op de locatie! 

Heeft u veel Tuinaarde nodig? Bel dan gerust om te kijken wat wij u kunnen bieden!

 

LET OP! Dit product kan niet worden geretourneerd!

 

 

 

Reviews
10 / 10
Hans 26 Februari 2024

Snel geleverd