Culvita Biologische Tuinaarde 40ltr
Biologische Tuinaarde 40ltr €15,99

Culvita Biologische Tuinaarde 40ltr

Informatie

Beschrijving

Strooi de inhoud van de zak tussen de planten en verdeel de grond met een hark. Maak eventuele kluitjes fijn. Het verdient aanbeveling de nieuwe grond licht met de oude grond te vermengen. Let op dat aanwezige wortels niet beschadigd worden.  Gooi de lege plastic zak in de vuilnisbak.

Waarvoor is deze geschikt: 
Culvita Biologische Tuinaarde heeft een brede toepassing. Het kan worden gebruikt om de tuin te egaliseren, de tuin aan te vullen en de tuin op te hogen. Verder is het uitermate geschikt om de structuur van de bodem te verbeteren! Een goede structuur van de bodem heeft een positief effect op het wortelgestel van de planten en op het bodemleven. Hoe gezonder de bodem van de planten, hoe mooier het resultaat!

Het product is vrij van schadelijke stoffen. De reststromen die gebruikt worden zijn zonder toevoegingen van chemicaliën  en/of minerale meststoffen.

Waarvoor niet geschikt: 
Dit product is niet geschikt voor toepassing bij kuip- en kamerplanten en in een heidetuin. Hiervoor zijn diverse potgrondmengsels ontwikkelt die de juiste eigenschappen hebben om de plant optimaal te laten ontwikkelen.

Gebruik voor het vullen van bakken of potten Culvita Potgrond Universeel. In de heidetuin of bij andere zuurminnende planten is het aan te bevelen DCM Vivimus Heide, Rhodo & Alle Zuurminnende planten. te gebruiken. Denk bij zuurminnende planten aan Rhododendrons, Azalea, Heide, Camelia en Magnolia.

Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review