De juiste kwaliteit aarde voor uw tuinproject!

5
Sorteren op:

Big bag tuinaarde bestellen?

Bij Tuincentrumgigant bestel je eenvoudig en voordelig een big bag zand, die gratis binnen 2 werkdagen bij je thuis wordt bezorgd.

Wat zijn de voordelen van biologische tuinaarde?

Voedingsstoffen: Onze biologische tuinaarde is rijk aan voeding en bevat een rijke mix van organisch materiaal, zoals compost, humus en verterende plantenresten. Deze organische stoffen zijn een natuurlijke bron van voedingsstoffen voor planten, waardoor ze gezond groeien en bloeien.

Bodemstructuur: De organische materialen in biologische aarde helpen bij het verbeteren van de bodemstructuur. Zo bevordert het een goede drainage, beluchting en zorgt het ervoor dat het water goed vast gehouden wordt, waardoor de wortels van de planten makkelijk groeien en zich kunnen verspreiden.

Milieuvriendelijkheid: Het gebruik van biologische tuinaarde bevordert de duurzaamheid. Doordat we organische materialen hebben gerecycled, hoeven we geen gebruik te maken van chemische meststoffen.

Waar kan je aarde voor gebruiken?

Aarde kun je voor veel projecten gebruiken. Voor het aanplanten van bomen, hagen en vaste planten, maar de meeste mensen gebruiken aarde voor het bijvullen van hun tuin of plantenbakken.

Hoeveel liter is 1 kuub grond?

Dit antwoord is heel eenvoudig, want 1 kuub is 1000 liter, dus is 1 kuub grond 1000 liter. Dit zijn ongeveer 13 kruiwagen.

Hoeveel tuinaarde per m2?

Hoeveel tuinaarde je nodig hebt kun je gemakkelijk berekenen door lengte x breedte x hoogte te doen. Bijvoorbeeld je hebt een bloembak van 2mtr lang, 1mtr breed en 0,5mtr hoog. Dan doe je 2x1x0,5=1M3 en dat staat gelijk aan 1 kuub.

Wat zijn de voordelen van een big bag?

Een big bag heeft veel handige voordelen, zoals dat je de grond gemakkelijk op plek houdt en niet overal hebt liggen. Dit zorgt ervoor dat je alles netjes en overzichtelijk houdt. Daarnaast kan je onze big bags gemakkelijk vervoeren met een pomp kar, omdat deze op een pallet worden geleverd. Het voordeel hiervan is dat je snel veel grond kan verplaatsen.

Hoe ziet de dag van de levering eruit?

Wat is de levertijd van de bezorging?

De levertijd van de bezorging is uiterlijk 2 werkdagen, maar vaak leveren wij binnen 24uur. Onze transporteur stuurt je een Track And Trace waarmee je je bestelling kan volgen. Op deze manier weet je eenvoudig hoe laat je bestelling ongeveer wordt geleverd.

Was je niet thuis bij de levering?

Was je niet thuis op het moment van de levering of was je het vergeten? Via de website van onze transporteur kun je eenvoudig een nieuw bezorgmoment inplannen. Dan zal onze transporteur op de door jouw gekozen dag opnieuw langs komen om de levering uit te voeren. Als je op dit moment niet aanwezig bent wordt de zending niet meer geleverd en gaat die retour, daarom is het belangrijk dat je thuis bent bij het moment van levering.

Hoe wordt het geleverd?

We leveren onze big bags op een pallet, zodat ze gemakkelijk bij je thuis kunnen worden bezorgd. Onze transporteur maakt gebruik van een elektrische pompkar, waardoor de big bag op elke toegankelijke plek kan worden geplaatst.

LET OP: Zorg dat de plaats van de levering goed te bereiken is, omdat de levering wordt uitgevoerd met een vrachtwagen. Daarnaast wordt het op de plaats gereden met een pomp kan, deze alleen over een verharde weg heen, zoals klinkers.

Waar leveren wij allemaal?

De big bag tuinaarde bezorgen wij gratis door heel Nederland binnen 2 werkdagen in onder andere: Zwolle, Utrecht, Amersfoort, Groningen, Friesland, Rotterdam, Amsterdam, Arnhem, Leiden, Maastricht, Leeuwarden, Tilburg, Den Haag, Gouda, Nijmegen, Haarlem, Breda & Brabant.

Klantenservice Tuincentrumgigant:

Ben je er niet uitgekomen of heb je nog een vraag? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice! Onze klantenservice is 6 dagen per week bereikbaar.

Telefoon: 0594-641900

Adres: De Terp 2, 9363XG, Marum, Nederland 

Dagen: Openingstijden:
Maandag 13:30 -17:30
Dinsdag 09:30 - 17:30
Woensdag 09:30 - 17:30
Donderdag 09:30 - 17:30
Vrijdag 09:30 - 17:30
Zaterdag  09:00 - 17:30